Afbeelding

DIT stopt thema's in lokaal jasje

Algemeen

Uitgebreid aandacht besteden aan wat Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde te bieden hebben. Dat is al ruim zeventig jaar het hoofddoel van stichting Brabants Centrum. Om hier nóg meer invulling aan te geven, valt in het najaar bij leden en abonnees van Brabants Centrum de eerste editie van DIT op de mat: een magazine met telkens wisselende thema's.

DIT heeft als doel tweemaal per jaar te verschijnen: in het voor- en najaar. In de eerste uitgave van de glossy staat het thema gebalanceerd leven centraal met kernwoorden als bewegen, eten, drinken, genieten, maar ook leven, sport, lichaamsverzorging en voeding. Naast gezonde voeding is er uiteraard ook niks mis met een glas wijn of frietje op zijn tijd. Balans is dus het sleutelwoord en aan dit onderwerp wordt in de eerste uitgave van DIT uitgebreid aandacht besteed, mét lokale invalshoeken en ondernemingen die volledig bij het thema passen.

Een team van ondernemende Boxtelaren gaat samen met stichting Brabants Centrum aan de slag met DIT en heeft de ambitie een succes van het magazine te maken. Zo zijn Kim van Stippent (Met Stip op Één), Daisy Renders (Daisy Renders Fotografie en Grafisch Ontwerp), Elisah Doevendans (Get to the Po!nt), journalist Dolf van Aert, Carolijn van der Hoeven (Carolijn Schrijft) en Linda van de Wiel (Tekst door Linda) actief betrokken bij DIT.

Magazine DIT valt tegelijk met de krant van donderdag 14 december op de mat bij abonnees en leden van Brabants Centrum. Ook mensen die Brabants Centrum aanschaffen bij een van de verkooppunten, ontvangen een exemplaar van DIT. Daarnaast wordt de glossy onder diverse lokale ondernemers verspreid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Deze oude Porsche blinkt zo dat de wolken erin weerspiegelen.
Toertocht Lions: 2.500 euro voor Seniorenvervoer Verenigingen 13 uur geleden
Logo
Foutparkeren: het mag niet, maar in het verleden werd daar wat minder streng op gehandhaafd. Daar komt verandering in.
Parkeren op de stoep, een boete aan de broek Gemeente Boxtel 15 uur geleden
Logo
Tijn van den Berg heeft flink getraind voor de sportieve uitdaging die hij aangaat.
Tijn legt triatlon af om geld te vergaren voor lange zeereis Sport 17 uur geleden
De roodborst laat zich zondag 28 april hoogstwaarschijnlijk ook zien.
Vroeg uit de veren om vogels te spotten Natuur & milieu 19 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjefeesten zetten Boxtel in vuur en vlam Cultuur 22 uur geleden
Still uit 'Tomboy' waarmee het seizoen van FilmPodiumBoxtel wordt afgesloten.
FilmPodiumBoxtel sluit af met Tomboy Cultuur 23 uur geleden
Blik op de Stationsstraat gezien vanaf de kant van de Zwaanse Brug. Voor het deel tot aan het voormalige Rabobankgebouw ligt er een definitief ontwerp. De gemeente wil ook de kruising met de Molenstraat en de Prins Hendrikstraat aanpakken, daarvoor ligt er louter nog een schets.
Laatste ontwerp Stationsstraat binnenkort te zien Bouwen en wonen gisteren
Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 23 apr, 18:00