Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

Live in Liempde: locatiefestival met verrassingen

Algemeen

Nog geen uur duurde het: de kaartverkoop van Live in Liempde. Het jaarlijkse evenement in het dorp waarbij bezoekers op verschillende plekken culturele en muzikale optredens krijgen voorgeschoteld, staat zondag 10 juni op de agenda. Tweehonderd mensen die een kaartje wisten te bemachtigen voor het exclusieve kleinschalige locatiefestival mogen enkele bijzondere voorstellingen verwachten...

Normaal gesproken zijn er tijdens Live in Liempde vier optredens van circa dertig minuten. Maar ieder jaar zijn er wel verrassingen. Zo worden de gasten tijdens deze editie ook onderweg muzikaal vermaakt door het recent opgerichte Vrilkhoven Strijkkwartet, bestaande uit Harold van de Laar, Margriet Snellen, Barbara de Haas en René Meester. Zij vermaken de deelnemers terwijl zij staan te wachten bij rivier De Dommel op het Sint-Janspontje. En zelfs van de 'pauzelocatie' wordt een heuse expositieruimte gemaakt. Kunstenaars Bernadette Notten en Christel van Tooren laten op die plek hun werk zien.

OP LOCATIE

De bezoekers krijgen daarnaast op de locaties de jazzy klanken van muzikaal ensemble Lewis te horen. De Tea Time Company uit Tilburg brengt een eigenzinnige circus- en dansact op de planken en Sam Brookes is overgevlogen uit Engeland om zijn folkachtige nummers te spelen. Het evenement wordt op bijzondere wijze afgesloten door het swingende ruim vijftig-koppige gospelpopkoor Spirit uit Berlicum in de Sint-Jans Onthoofdingkerk.

Live in Liempde start om 12.00 uur bij restaurant-hotel Het Hof aan de Nieuwstraat 43 en wordt daar na het optreden van het gospelpopkoor voortgezet. (Foto: Albert Stolwijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Pål Jansen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Aardrijkskundeleraar Roel Smelt in gesprek met Ina van der Wekken, oud-docent klassieke talen.
JRL rolt groene loper uit voor reünie bij 75e verjaardag Algemeen 6 minuten geleden
Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 15 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 19 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 21 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 21 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 22 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 22 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15