De cabaretiers van Jeroens Clan treden op zondag 29 november op tijdens een speciale editie van Live in Liempde. De groep was ook present tijdens de eerste editie van het huiskamerfestival. (Foto: Gerard Schalkx).
De cabaretiers van Jeroens Clan treden op zondag 29 november op tijdens een speciale editie van Live in Liempde. De groep was ook present tijdens de eerste editie van het huiskamerfestival. (Foto: Gerard Schalkx).

Live in Liempde krijgt 'special edition'

Algemeen

Het succesvolle huiskamerfestival Live in Liempde, dat dit jaar voor het eerst werd gehouden, krijgt een vervolg. Zondag 29 november wordt de 'Special Edition' van het evenement gehouden in Hof van Liempde. In 2016 staat het evenement ook weer op de agenda: 5 juni.

Live in Liempde bracht eerder dit jaar honderden liefhebbers van muziek en cabaret op de been, die op vier locaties werden getrakteerd op optredens van onder meer Harry Hendriks en Jeroens Clan.

De reprise op 29 november omvat in Hof van Liempde drie optredens. Naast Jeroens Clan, dat op veler verzoek terugkeert en garant staat voor een hilarische voorstelling, zijn de driekoppige band Pelvic Fins uit Utrecht en de coverband Out of Order geboekt. Out of Order speelt onder meer nummers van Kings of Leon, Neil Young en Melissa Etheridge.

Kaarten kosten 12,50 euro en zijn binnenkort te koop. Vrienden van Live in Liempde kunnen kaarten tot 14 oktober kopen voor een gereduceerd tarief van 9,50 euro. E-mail: liveinliempde@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Oranje Festival Boxtel opent vrijdag 26 april om 19.00 uur met internetsensatie Boer Harm.
Boer Harm stuwt kaartverkoop Oranje Festival Boxtel Cultuur 55 minuten geleden
Logo
Brunchconcert fanfare Sint-Lambertus Gemonde.
Sint-Lambertus Gemonde geeft smaakvol concert Cultuur 1 uur geleden
Afbeelding
Kampioensrace voor Taverbo nog niet helemaal gelopen Sport 3 uur geleden
Roel van der Sloot dirigeert het On Stage Orkest.
Gildenbondsjeugd swingt met Angela's Project Cultuur 3 uur geleden
Door het verlies van zondag, dreigt degradatie voor de rugbyers van het Boxtelse/Oisterwijkse combinatieteam Ducks/Oysters.
Degradatie dreigt voor rugbyteam Ducks/Oysters Sport 3 uur geleden
Kay Karssemakers vliegt voorbij het publiek met op de achtergrond het fraaie landschap van Zuid-Tirol.
Karssemakers rijdt naar top 15 in Trentino Sport 4 uur geleden
Het vrouwtje voert haar jongen terwijl het mannetje, dat de prooi gebracht heeft, buiten de nestkast zit en toekijkt.
Liempdse slechtvalken hebben eigen 'realityshow' Natuur & milieu 5 uur geleden
Logo
Zicht op de westgevel van het Wereldhuis. Bouwbedrijf Hendriks uit Oss werkt met een mobiele steiger die over de breedte van een hele verdieping omhoog kan worden gehesen.
'We vonden stukjes voegwerk en beton langs gevels Wereldhuis' Bouwen en wonen 20 uur geleden