RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:51:34    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Mon 29 Jun 2015 18:14

Liempds Tourspel geopend

Lettergrootte: A- A+

Liempds Tourspel geopend

Op de foto: Wielrenner Koen de Kort vult als ambassadeur het eerste deelnameformulier in van het extra Liempdse Tourspel. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

De voorinschrijving voor het Liempds Tourspel is sinds woensdagochtend geopend. De lijsten met daarop de ploegen, de deelnemende renners en reserves zijn gepubliceerd op de officiële website van de Tour de France. De definitieve deelnemerslijst volgt later.

Belangstellenden kunnen de renners, ploegen en de etappes op de site www.tourspelliempde.nl bekijken om een zo goed mogelijk team samen te stellen. De inschrijfdata voor het Liempds Tourspel zijn op donderdag 2 en vrijdag 3 juli van 14.00 tot 00.00 uur in café De Durpsherberg. 

Profwielrenner Koen de Kort van Giant-Alpecin neemt ook dit jaar de rol van ambassadeur van het Tourspel op zich. De Liempdenaar, die aan de vooravond staat van zijn vijfde Ronde van Frankrijk, vulde maandagmiddag als eerste deelnemer het inschrijfformulier in. Hij tekende voor een 88ste plaats in het eindklassement. Tijdens de inschrijfavonden in café De Durpsherberg aan de Dorpsstraat in Liempde op donderdag 2 en vrijdag 3 juli kunnen wielerliefhebbers de formulieren invullen en afleveren.

Het Liempds Tourspel wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden. Stichting Woudbloem Liempde tekent voor de organisatie en maakte enkele maanden geleden bekend dat de opbrengst van het spel dit jaar ten goede komt aan de Stichting BOL en de Samenloop voor Hoop Liempde. BOL wil in dienstencentrum De Kloosterhof het restaurant uitbreiden en gezellig aankleden. De Samenloop voor Hoop in Liempde is een eenmalig evenement dat 12 en 13 september in Liempde wordt gehouden. 

Het Liempds Tourspel eindigt zondag 26 juli, op de dag dat het peloton op de Avenue des Champs-Élysées in Parijs. De prijsuitreiking is vanaf 20.30 uur in café De Durpsherberg.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Jubileumlied voor elfjarig B-Pool

Jubileumlied voor elfjarig B-Pool

>>

Fri 22 Feb 2019 16:46

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Peuters pikken ongemerkt veel op over regels en gedrag in het verkeer, stellen deskundigen. Daarom hebben twee kinderdagverblijven in... >>

Fri 22 Feb 2019 12:30

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Speelgoedketen Intertoys is failliet. Op dit moment zijn de winkels nog open, ook die aan de Croonpassage in Boxtel. Navraag bij dit filiaal... >>

Thu 21 Feb 2019 14:47

Gaslek op Fellenoord

Gaslek op Fellenoord

Op de Fellenoord in Boxtel is een gasleiding beschadigd. Dat gebeurde tijdens de sloop van de voormalige sportschool 040Fit!. 

>>

Thu 21 Feb 2019 10:03

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Freelance journalist Gerbert van der Aa is Marokko uitgezet omdat hij werkte aan een reeks artikelen over illegale migratie en de protesten... >>

Mon 18 Feb 2019 14:19

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie