Na het succes van de eerste editie op vrijdag 17 april, wordt er in Liempde weer een digitale bingo gehouden. (Foto: eigen collectie).
Na het succes van de eerste editie op vrijdag 17 april, wordt er in Liempde weer een digitale bingo gehouden. (Foto: eigen collectie). Foto: eigen collectie

Liempde gaat nog een keer aan de digitale bingo

Algemeen

Liempdenaren lijken het bingospel in dit coronatijdperk te hebben omarmd. De eerste editie half april was zo'n succes dat Mitch Stupers en Ruud Bouwmans van pannenkoekenrestaurant 't Struifhuis weer een slinger aan de molen geven. Dit keer zaterdag 9 mei.

De online bingo-show is live te volgen via YouTube en wordt wederom uitgezonden vanuit het tot studio omgebouwde restaurant aan het Raadhuisplein. Aan de formule is niets gewijzigd, want de presentatie is wederom in handen van Stupers en Bouwmans en ook Joke Brewel en Mariëtte Thomassen kruipen weer in de huid van de telefonistes Dolly en Molly.

Prijzen zijn ook dit keer bij de Liempdse middenstand gehaald. Zo is er onder meer een gratis tankbeurt van Autobedrijf van Oorschot te winnen en een fotoshoot bij Charléne fotografie.

Kaarten kosten 7,50 euro per stuk of 19,50 euro per drie. Deze zijn tot vrijdagavond 8 mei te bestellen via www.housefillerevents.nl/tickets/liempde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 10 uur geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 11 uur geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd 12 uur geleden
NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 14 uur geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 14 uur geleden
MEP-verdedigster Guusje Bosma probeert een tegenstandster van de bal te houden.
Vrouwen MEP stijgen drie plaatsen op ranglijst Sport 15 uur geleden
De Boxtelse basketballetjes van het team U10 voor aanvang van de uiteindelijk gewonnen wedstrijd tegen Bladel.
Jongste basketballers JRC kampioen Sport 16 uur geleden
Bart en Kirsten Looymans (rechts) ontvingen dinsdag 16 april hun ACSI-award bij de campingspecialist in het Gelderse dorpje Andelst nabij Beuningen.
De Helfterkamp van Bart en Kirsten is de beste fietscamping Human Interest 17 uur geleden