Afbeelding

Koen de Kort niet naar Tour

Algemeen

Wielrenner Koen de Kort is niet opgenomen in de selectie van Giant-Alpecin voor de 103e Tour de France, die op zaterdag 2 juli van start gaat op Mont Saint-Michel, een rotseiland even buiten de Normandische kust. Zijn ploeg maakte donderdagmiddag bekend welke renners deelnemen aan de Ronde van Frankrijk.

Warren Barguil, John Degenkolb, Simon Geschke, Georg Preidler en de Nederlanders Roy Curvers, Tom Dumoulin, Laurens ten Dam, Ramon Sinkeldam en Albert Timmer rijden dit jaar de Tour de France voor Giant-Alpecin. Teleurstelling overheerst bij De Kort, zo blijkt uit een bericht op Twitter: 'Guess I'll use this great shape to walk to the beach on holiday....' Via Twitter laat hij weten de Ronde van Polen te rijden.

Koen de Kort is zondag 26 juni naar alle waarschijnlijkheid aanwezig in Liempde voor de aftrap van de vijfde editie van het Liempds Tourspel. De inschrijfavonden voor het Tourspel Liempde zijn op 30 juni tussen 19.00 en middernacht en 1 juli tussen 14.00 en middernacht in De Durpsherberg. Alle huishoudens in Liempde ontvangen een folder met inschrijfformulier in de bus. De formulieren zijn ook te vinden op de website van het Tourspel Liempde: www.tourspelliempde.nl. Ook dit jaar is het namelijk mogelijk om online in te schrijven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 9 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 11 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 13 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 14 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 15 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 17 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 27 mrt, 17:00
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 27 mrt, 15:30