Afbeelding

Kersteditie BC is onderweg...

Algemeen

Het team van Brabants Centrum heeft deze week een 48 pagina's dikke kerstspecial gemaakt. Uw dagblad op donderdag verschijnt eenmalig op dinsdag vanwege de feestdagen. Naast een katern met regulier nieuws treffen de abonnees liefst drie katernen met bijzondere kerstverhalen aan.

Rode draad in de kerstspecial vormen pareltjes van mensen uit onze dorpen. Want in Boxtel werden afgelopen zomer weliswaar tien toeristische attracties tot parel verheven; in de ogen van de redactie én veel lezers zijn het toch vooral mensen die onze samenleving laten glinsteren. Naast hun verhalen ook interviews met onder meer de wijkagenten, de hoofdrolspelers van rockopera Jesus Christ in Concert, een op mantelzorg aangewezen echtpaar én een koppel dat in beslag wordt genomen door de naweeën van een brand in hun monumentale woonboerderij. Daarnaast persoonlijke bijdragen door diverse medewerkers en freelancers van de krant. 

In de laatste week van het jaar verschijnt Brabants Centrum óók eerder; dan valt de krant op woensdag 30 december bij de lezers in de bus. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 14 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 18 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 20 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 20 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 21 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 21 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59