Geertje Schellekens (links) en Betsie van der Sloot met de opbrengst van het benefietconcert door het Wereldkoor en de Boxtel City Band. Beide bedragen werden later nog met bijna ruim 70 euro verhoogd.
Geertje Schellekens (links) en Betsie van der Sloot met de opbrengst van het benefietconcert door het Wereldkoor en de Boxtel City Band. Beide bedragen werden later nog met bijna ruim 70 euro verhoogd.

Kerstbenefietconcert: 1.344 euro

Algemeen

Met hun benefietconcert in kerstsfeer hebben het Wereldkoor en de Boxtel City Band vrijdag 11 december 1.344 euro bijeengebracht in gemeenschapshuis De Walnoot. De opbrengst van het hartverwarmende optreden komt ten goede aan weeskinderen in Congo en de kerstpakkettenactie van de Vincentiusvereniging. Het was zó druk dat op een gegeven moment op last van de brandweer niet meer bezoekers toegelaten mochten worden... 


Marja Coset en Trudij Verkooijen organiseerden namens de twee verenigingen een gezellige muzikale avond. Het publiek genoot van een mix van bekende kerstliederen tot wereldmuziek. Dankzij een loterij met veel gesponsorde prijzen en de verkoop van de sfeerkerstlichtjes kon halverwege de avond een bedrag worden uitgereikt aan vertegenwoordigers van beide goede doelen dat de verwachtingen ver overtrof. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 56 minuten geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 1 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 3 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 4 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 7 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 8 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 22 uur geleden