Ismae en Russel bemannen hun eigen verkoopkraam op de vrijmarkt in Boxtel. Sinds elf uur zijn ze zondagochtend op de Markt te vinden. De zaken gaan prima! (Foto: Marc Cleutjens).
Ismae en Russel bemannen hun eigen verkoopkraam op de vrijmarkt in Boxtel. Sinds elf uur zijn ze zondagochtend op de Markt te vinden. De zaken gaan prima! (Foto: Marc Cleutjens).

Jonge ondernemers op vrijmarkt Boxtel

Algemeen

De vrijmarkt die zondag gelijktijdig met de Oranjebraderie in hartje Boxtel wordt gehouden, heeft ook dit jaar een heleboel jonge ondernemers op de been gebracht.

Neem nou Ismae (6) en Russel (4) die met moeder Nathalie een grote deken helemaal vol hebben liggen met speelgoed. Moeder heeft tijd genoeg om een praatje te maken, de verkoop doen de kinderen het liefst zelf.

Dat geldt ook voor de kinderen van Tanja, die vandaag vooral houten puzzels en leesboekjes in de aanbieding hebben. Boaz speelt op verzoek gitaarliedjes en heeft aardig wat eurootjes opgehaald met verzoeknummers.

De vrijmarkt begon officieel pas om klokslag twaalf uur, maar vanaf elf uur was het al aanschuiven op en rond de Markt en waren de beste verkoopplekjes vergeven. ,,Mag ik hier nog staan?", vraagt David aan Wim Ketelaars van Boxtel Vooruit. ,,Ja hoor, recht voor het gemeentehuis zit je op een toplocatie", klinkt het enthousiast.

David haalt zijn winkelwagentje vol boeken en puzzels leeg. Zelfs een hele stapel Suske & Wiske-albums gaat in de verkoop. Ze zijn in een oogwenk verkocht, voor een appel en een ei... 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Irene klopt fysiek spelend Gassel op het nippertje Sport 4 minuten geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten.
Cast en crew Bloedverwanten overstelpt met complimenten Cultuur 15 uur geleden
Koningsdag in Gemonde. Een feest voor jong en oud(er). De jeugd komt 's ochtends aan bod, daarna zijn de voetbalvelden het domein van deelnemers aan het zes-tegen-zestoernooi van Irene. Op vrijdag 26 april vieren jongeren feest met DJ's uit eigen dorp.
Gemondenaren vieren koningsdag op voetbalveld Verenigingen 16 uur geleden
Logo
What's Up Rosemary en Emmanuel.
What's Up, Rosemary & Emmanuel? Jeugd 19 uur geleden
Afbeelding
Beginnerscursus bridge bij club in Gemonde Verenigingen 20 uur geleden
Logo
Grote drukte op de open dag van WSD. Belangstellenden stromen naar binnen om het pand te bekijken.
In pand van WSD kon je over de koppen lopen Zakelijk 22 uur geleden
Logo
Boxtels Sjoelkampioenschap.
Op termijn in alle dorpen kampioenschap sjoelen Sport gisteren
Logo
ODC juicht. Het vaandelteam is kampioen van de vierde klasse D.
ODC is kampioen! Sport 21 apr, 16:41