RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:46:44    woensdag, 26 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Mon 01 Jun 2015 14:39

Jeugdkampioenen bij LTV Munsel in Boxtel

Lettergrootte: A- A+

Jeugdkampioenen bij LTV Munsel in Boxtel

De tennisjeugd van LTV Munsel heeft de voorjaarscompetitie afgesloten met enkele aansprekende resultaten. Na zeven weken toptennis veroverden drie van de vijf jeugdteams het kampioenschap.

Bij minimaal drie punten zou het meisjesteam van het nog ongeslagen Munsel 1 (11 tot en met 14 jaar) bestaande uit Fenne Sinndorff, Yzee Gerrits, Dewi van Elderen, Morris Teulings en Aniek van der Steen kampioen worden. Bij verlies was de titel voor tegenstander Wolfsbosch 1.

De vier enkelspelen waren stuk voor stuk spannend, maar LTV Munsel trok aan het langste eind. Na de enkelspelen stond het 3-1 voor de Boxtelse tennissers en was de titel binnen. Professioneel werden ook nog de twee dubbels gewonnen en kon het team na een einduitslag van 5-1 gaan feesten.

De meiden van LTV Munsel in de leeftijd van 11 tot en met 17 jaar waren al op de voorlaatste dag zeker van het kampioenschap. Het team bestaande uit Manon Rooijendijk, Bente Teulings, Jenthe Tromp, Frederique van der Meijden en Nienke Bressers verloor tijdens de competitie slechts drie sets en werd met overmacht kampioen.

Het gemengde team voor spelers en speelsters van 11 tot en met 17 jaar werd dit seizoen gevormd door Britt van der Heijden, Quinty Gerrits, Yannick Lourens en Sam Baijens. De slotdag was spannend omdat de Boxtelaren weliswaar alle competitieduels gewonnen hadden, maar ook tegenstander TV Pieter Breugel uit Son nog ongeslagen was. De nummer drie op de ranglijst zou bij een 5-1 winst ook nog kampioen kunnen worden. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor een thriller.

Toen de wedstrijden afgelopen waren, was het nog even spannend of de spelers van LTV Munsel het kampioenschap binnengehaald hadden. Maar toen de uitslag van die wedstrijd bekend was, kon de vlag uit. De Boxtelaren wisten met een 3-3 gelijkspel het kampioenschap te veroveren.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Schilderijen en beelden zijn tijdens een atelierroute vaak te zien zijn. Ook tijdens de... >>

Sun 23 Sep 2018 10:32

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Het jaarlijkse feestweekend van hofkapel De Kromploegers met de culinaire afsluiting... >>

Fri 21 Sep 2018 15:47

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Een sluitende dekking én financiële ruimte voor nieuwe initiatieven én investeringen. Dat is de kern van de begroting 2019... >>

Fri 21 Sep 2018 10:33

Dommelconcert in Podium Boxtel

Dommelconcert in Podium Boxtel

'Klassiek op de Dommel', het pontonconcert met populair-klassieke muziek bij de Zwaanse Brug in Boxtel, wordt verplaatst naar... >>

Fri 21 Sep 2018 09:14

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

De dorpsquiz in Esch, die gepland stond voor aanstaande zaterdag, gaat niet door. De organisatie van de KenEsch Quiz, blaaskapel De Knoestjes,... >>

Thu 20 Sep 2018 16:21

Advertenties

Rijschool Dolman Kindertuin Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Natasja fashion Uitvaartonderneming Bijnen 040Fit SNS Bank Zwanenberg adviesgroep Geerts advies Huidtherapie Toverboom Koppelmans Olieenzo Beleef Boxtel TopSlank Gemeente Boxtel