Afbeelding

Jeugdkampioenen bij LTV Munsel in Boxtel

Algemeen

De tennisjeugd van LTV Munsel heeft de voorjaarscompetitie afgesloten met enkele aansprekende resultaten. Na zeven weken toptennis veroverden drie van de vijf jeugdteams het kampioenschap.

Bij minimaal drie punten zou het meisjesteam van het nog ongeslagen Munsel 1 (11 tot en met 14 jaar) bestaande uit Fenne Sinndorff, Yzee Gerrits, Dewi van Elderen, Morris Teulings en Aniek van der Steen kampioen worden. Bij verlies was de titel voor tegenstander Wolfsbosch 1.

De vier enkelspelen waren stuk voor stuk spannend, maar LTV Munsel trok aan het langste eind. Na de enkelspelen stond het 3-1 voor de Boxtelse tennissers en was de titel binnen. Professioneel werden ook nog de twee dubbels gewonnen en kon het team na een einduitslag van 5-1 gaan feesten.

De meiden van LTV Munsel in de leeftijd van 11 tot en met 17 jaar waren al op de voorlaatste dag zeker van het kampioenschap. Het team bestaande uit Manon Rooijendijk, Bente Teulings, Jenthe Tromp, Frederique van der Meijden en Nienke Bressers verloor tijdens de competitie slechts drie sets en werd met overmacht kampioen.

Het gemengde team voor spelers en speelsters van 11 tot en met 17 jaar werd dit seizoen gevormd door Britt van der Heijden, Quinty Gerrits, Yannick Lourens en Sam Baijens. De slotdag was spannend omdat de Boxtelaren weliswaar alle competitieduels gewonnen hadden, maar ook tegenstander TV Pieter Breugel uit Son nog ongeslagen was. De nummer drie op de ranglijst zou bij een 5-1 winst ook nog kampioen kunnen worden. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor een thriller.

Toen de wedstrijden afgelopen waren, was het nog even spannend of de spelers van LTV Munsel het kampioenschap binnengehaald hadden. Maar toen de uitslag van die wedstrijd bekend was, kon de vlag uit. De Boxtelaren wisten met een 3-3 gelijkspel het kampioenschap te veroveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 31 minuten geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 46 minuten geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 1 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 4 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 5 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 19 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 21 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 22 uur geleden