08:35:24    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Sat 22 Jun 2019 11:38

Internationale sterren naar Live in Liempde

Lettergrootte: A- A+

Internationale sterren naar Live in Liempde

Op de foto: Singer-songwriter Garrison Starr uit Los Angeles reist in de zomer naar Europa voor een optreden op onder meer Live in Liempde. (Foto: eigen collectie).

De eerste lustrumeditie van Live in Liempde biedt zondag 23 juni een opvallend internationaal programma en een openbare afsluiting bij bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd. Liefst drie artiesten die door de organisatie van het cultureel huiskamerfestival zijn geboekt, komen uit het buitenland. Ze reizen speciaal voor dit evenement naar Liempde. 

Zangeres Garrison Starr uit Los Angeles is de grote 'ster' van het programma tijdens Live in Liempde. De Amerikaanse, die in 2016 met de plaat 'American Myth' werd genomineerd voor een Grammy Award, gaat in de zomer op tournee in Europa. 

Tussen alle internationale sterren begroet Live in Liempde ook een lokale toneelproductie. De organisatie heeft plaatselijk regisseur Lieke Faber uitgenodigd een toneelstuk te schrijven dat exclusief zal worden opgevoerd tijdens het cultureel huiskamerfestival.

Het organisatiecomité van Live in Liempde, dat dit jaar bestaat uit Trees van Nunen, Karin van den Broek, William van Houtum, Arjan Terlouw en Marc Cleutjens, heeft daarnaast een programma samengesteld met daarin Belgische singer-songwriter Eli Goffa en landgenoot cabaretière Jade Mintjens.

Bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg is dit jaar het centraal verzamelpunt voor de deelnemers aan Live in Liempde. Hier gaan vier groepen van in totaal driehonderd mensen onder leiding van gidsen op pad voor een gevarieerd programma, dat bestaat uit muziek, cabaret en toneel. De vier locaties waar Live in Liempde dit jaar te gast is, zijn de brandweerkazerne aan de Oude Postbaan, de bakkerij van de familie Van Eijndhoven aan de Barrierweg, de tuin van Salix Tuinen aan de Roderweg en de woning van de familie De Greef aan de Eikendaal.

Na afloop verzamelt iedereen weer bij D'n Liempdsen Herd (dat zal omstreeks 17.30 uur zijn) voor een festival: Park Live, een kleinschalig foodtruckfestival. Dat gaat om 15.00 uur al van start met de Boxtelse band vanBakkus, deejay Mr. Diabetix uit 's-Hertogenbosch en het akoestische popduo Pim Lavaleije (lokaal bekend als Judas tijdens de uitvoering van Jesus Christ Superstar) en Lisa van Nunen. Live in Liempde bestaat vijf jaar en viert dat middels dit muzikale, gratis te bezoeken cadeautje in het dorpscentrum.

OP DE FOTO'S: De Amerikaanse Grammy-award winner Garrison Starr treedt morgen op tijdens Live in Liempde. Ondertussen is de opbouw van Park Live, het kleinschalige foodtruck-festival in het Concordiapark, in volle gang. 

Foto's

Internationale sterren naar Live in Liempde Internationale sterren naar Live in Liempde Internationale sterren naar Live in Liempde

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Betere doorstroming door slimme stoplichten Vic. van Alphenlaan

Betere doorstroming door slimme stoplichten Vic. van Alphenlaan

Geen losse kabels meer die over de weg naar het stoplicht hangen. Het verkeer op het kruispunt Mgr. Wilmerstraat/Vicaris Van... >>

Fri 05 Jun 2020 15:44

Medewerkers Vion demonstreren voor Boxtelse vestiging

Medewerkers Vion demonstreren voor Boxtelse vestiging

Medewerkers van varkensslachterij Vion demonstreren voor de Boxtelse vestiging op bedrijventerrein Ladonk. Met borden en t-shirts met leuzen als... >>

Thu 04 Jun 2020 16:13

De Ploegers schort activiteiten op voor komend jaar

De Ploegers schort activiteiten op voor komend jaar

Een rigoureus besluit van De Ploegers: het bestuur van de prinsenvereniging heeft besloten alle activiteiten die voor het naderende... >>

Wed 03 Jun 2020 20:19

Geen uitbreiding voor Oosterhof

Geen uitbreiding voor Oosterhof

Winkelcentrum Oosterhof wordt vernieuwd, maar niet uitgebreid. Dat stelt de vereniging van eigenaren (vve) in een persverklaring.

>>

Wed 03 Jun 2020 15:07

Achttien medewerkers Vion Boxtel positief getest op corona

Achttien medewerkers Vion Boxtel positief getest op corona

De GGD heeft bij 18 medewerkers van slachterij Vion in Boxtel een besmetting met het coronavirus geconstateerd. Dat blijkt uit het onderzoek dat... >>

Tue 02 Jun 2020 16:55

Advertenties

Elan Bikes support buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Alfa Remax-optimus Filipe Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Huidtherapie Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo EmielTechniek Geerts advies TopSlank