Deelnemers aan de Bokselse Kwis in 2015 aan het werk. Bij de etalage van makelaar ElzenMaas wordt gepuzzeld en gerekend... (Foto: Albert Stolwijk).
Deelnemers aan de Bokselse Kwis in 2015 aan het werk. Bij de etalage van makelaar ElzenMaas wordt gepuzzeld en gerekend... (Foto: Albert Stolwijk).

Inschrijving Bokselse Kwis van start

Algemeen

De derde editie van de Bokselse Kwis wordt dit jaar gehouden op zaterdag 5 november. Teams die willen meedoen aan het evenement dat vorig jaar honderden liefhebbers op de been bracht, kunnen zich vanaf morgen, vrijdag 1 juli inschrijven. Alle teams strijden voor de hoogste eer én een zelfgekozen Boxtels goed doel.

De organisatie van de Bokselse Kwis is in handen van Patricia van Amelsvoort, Saskia Maltha en Marc Cleutjens. De vragen worden gebundeld in een boek dat de teamcaptains op 5 november om klokslag 18.00 uur kunnen ophalen. Als de klok van de Sint-Petrustoren elf keer slaat, moeten de antwoorden weer zijn ingeleverd.

Teams dienen beslist een flink aantal deelnemers te hebben. Ideaal is een team van tien tot vijftien deelnemers, dat niet alleen op een zelf te kiezen hoofdkwartier aan de slag gaat. Enkele teamspelers dienen ook bereid te zijn vragen op een verrassende locatie te beantwoorden. De organisatoren stellen vijf geldprijzen ter beschikking. Die moeten besteed worden aan het vooraf opgegeven Boxtels goed doel.

Teams die willen meedoen aan de Bokselse Kwis, kunnen zich uitsluitend inschrijven via de website: www.debokselsekwis.nl. Deelname kost 25 euro per team. Vermeld bij de inschrijving de naam van het team en de captain, het adres van het hoofdkwartier, telefoonnummer, e-mailadres en het lokale goede doel waarvoor gespeeld wordt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 22 minuten geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 1 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 15 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 17 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 19 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 20 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 21 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 23 uur geleden