RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:25:56    maandag, 24 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Sat 18 Apr 2015 08:24

Herriecanes: vier uur live

Lettergrootte: A- A+

Herriecanes: vier uur live

Op de foto: The Herriecanes zijn klaar voor hun 'jubileumconcert' op zondag 19 april, vanaf 16.00 uur bij café D'n Boer in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De muzikanten van de Boxtelse band The Herriecanes vieren zondag 19 april hun 'zoveeljarig' jubileum met een vier uur durend live-optreden. Dat doen ze in drie wisselende samenstellingen op een buitenpodium bij café D'n Boer, de thuisbasis van de band en de plek waar oprichter Harrie van Erp doorgaans de biertjes tapt.

The Herriecanes – vroeger bekend als Harrie & The Herriecanes - bestaat waarschijnlijk zo'n vijftien jaar, maar de bandleden zijn de tel kwijtgeraakt. Ze hebben zich nooit zo verdiept in de historie, maar zich vooral geconcentreerd op samen muziek maken. 

Tijdens de viering van het zoveeljarig bestaansjubileum bij D'n Boer hebben de muzikanten van The Herriecanes een podium buiten bij het café opgebouwd. Ze treden op in drie verschillende samenstellingen. In de eerste set is de oorspronkelijke band te horen, inclusief zanger Gerlof Trommelen.

Tijdens de tweede set krijgt de band versterking van muzikanten die later toetraden, inclusief de zangeressen Jet Mathijssen en Yvonne van Beers. De blazerssectie bestaat uit Harrie Damen en Jan van de Wiel, die gaan vlammen in de derde set waarin het complete elftal op het podium zal klimmen. Paul Roskam zal traditiegetrouw fungeren als geluidsman.

Het openluchtconcert is gratis toegankelijk en duurt van 16.00 tot 20.00 uur. Na afloop is er een afterparty in café D'n Boer waar oprichter en kroegbaas Van Erp plaatjes zal draaien.

De muzikanten die deelnemen aan het concert zijn op alfabetische volgorde Yvonne van Beers, Harrie Damen, Harrie van Erp, Jan Forman, Roeland Heesbeen, Peter van Kollenburg, Jet Mathijssen, Jeroen van Meersbergen, Michael Meuleman, Paul Roskam, Gerlof Trommelen en Jan van de Wiel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Schilderijen en beelden zijn tijdens een atelierroute vaak te zien zijn. Ook tijdens de... >>

Sun 23 Sep 2018 10:32

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Het jaarlijkse feestweekend van hofkapel De Kromploegers met de culinaire afsluiting... >>

Fri 21 Sep 2018 15:47

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Een sluitende dekking én financiële ruimte voor nieuwe initiatieven én investeringen. Dat is de kern van de begroting 2019... >>

Fri 21 Sep 2018 10:33

Dommelconcert in Podium Boxtel

Dommelconcert in Podium Boxtel

'Klassiek op de Dommel', het pontonconcert met populair-klassieke muziek bij de Zwaanse Brug in Boxtel, wordt verplaatst naar... >>

Fri 21 Sep 2018 09:14

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

De dorpsquiz in Esch, die gepland stond voor aanstaande zaterdag, gaat niet door. De organisatie van de KenEsch Quiz, blaaskapel De Knoestjes,... >>

Thu 20 Sep 2018 16:21

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Kindertuin Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Geld en Makelaardij 040Fit SNS Bank Tiga Zwanenberg adviesgroep Rijschool Dolman Olieenzo Koppelmans Toverboom Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank