RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:30:37    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Sat 18 Apr 2015 08:24

Herriecanes: vier uur live

Lettergrootte: A- A+

Herriecanes: vier uur live

Op de foto: The Herriecanes zijn klaar voor hun 'jubileumconcert' op zondag 19 april, vanaf 16.00 uur bij café D'n Boer in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De muzikanten van de Boxtelse band The Herriecanes vieren zondag 19 april hun 'zoveeljarig' jubileum met een vier uur durend live-optreden. Dat doen ze in drie wisselende samenstellingen op een buitenpodium bij café D'n Boer, de thuisbasis van de band en de plek waar oprichter Harrie van Erp doorgaans de biertjes tapt.

The Herriecanes – vroeger bekend als Harrie & The Herriecanes - bestaat waarschijnlijk zo'n vijftien jaar, maar de bandleden zijn de tel kwijtgeraakt. Ze hebben zich nooit zo verdiept in de historie, maar zich vooral geconcentreerd op samen muziek maken. 

Tijdens de viering van het zoveeljarig bestaansjubileum bij D'n Boer hebben de muzikanten van The Herriecanes een podium buiten bij het café opgebouwd. Ze treden op in drie verschillende samenstellingen. In de eerste set is de oorspronkelijke band te horen, inclusief zanger Gerlof Trommelen.

Tijdens de tweede set krijgt de band versterking van muzikanten die later toetraden, inclusief de zangeressen Jet Mathijssen en Yvonne van Beers. De blazerssectie bestaat uit Harrie Damen en Jan van de Wiel, die gaan vlammen in de derde set waarin het complete elftal op het podium zal klimmen. Paul Roskam zal traditiegetrouw fungeren als geluidsman.

Het openluchtconcert is gratis toegankelijk en duurt van 16.00 tot 20.00 uur. Na afloop is er een afterparty in café D'n Boer waar oprichter en kroegbaas Van Erp plaatjes zal draaien.

De muzikanten die deelnemen aan het concert zijn op alfabetische volgorde Yvonne van Beers, Harrie Damen, Harrie van Erp, Jan Forman, Roeland Heesbeen, Peter van Kollenburg, Jet Mathijssen, Jeroen van Meersbergen, Michael Meuleman, Paul Roskam, Gerlof Trommelen en Jan van de Wiel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Peuters pikken ongemerkt veel op over regels en gedrag in het verkeer, stellen deskundigen. Daarom hebben twee kinderdagverblijven in... >>

Fri 22 Feb 2019 12:30

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Speelgoedketen Intertoys is failliet. Op dit moment zijn de winkels nog open, ook die aan de Croonpassage in Boxtel. Navraag bij dit filiaal... >>

Thu 21 Feb 2019 14:47

Gaslek op Fellenoord

Gaslek op Fellenoord

Op de Fellenoord in Boxtel is een gasleiding beschadigd. Dat gebeurde tijdens de sloop van de voormalige sportschool 040Fit!. 

>>

Thu 21 Feb 2019 10:03

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Freelance journalist Gerbert van der Aa is Marokko uitgezet omdat hij werkte aan een reeks artikelen over illegale migratie en de protesten... >>

Mon 18 Feb 2019 14:19

Rector verruilt BHC en JRL voor 2College in Tilburg

Rector verruilt BHC en JRL voor 2College in Tilburg

Leon Spaan, rector en algemeen directeur van het Baanderherencollege (BHC) en het Jacob-Roelandslyceum (JRL) in Boxtel, wordt de nieuwe... >>

Mon 18 Feb 2019 13:18

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Café zaal Kloosterzicht