05:29:38    zondag, 20 oktober 2019
brabants centrum logo
Sat 18 Apr 2015 08:24

Herriecanes: vier uur live

Lettergrootte: A- A+

Herriecanes: vier uur live

Op de foto: The Herriecanes zijn klaar voor hun 'jubileumconcert' op zondag 19 april, vanaf 16.00 uur bij café D'n Boer in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De muzikanten van de Boxtelse band The Herriecanes vieren zondag 19 april hun 'zoveeljarig' jubileum met een vier uur durend live-optreden. Dat doen ze in drie wisselende samenstellingen op een buitenpodium bij café D'n Boer, de thuisbasis van de band en de plek waar oprichter Harrie van Erp doorgaans de biertjes tapt.

The Herriecanes – vroeger bekend als Harrie & The Herriecanes - bestaat waarschijnlijk zo'n vijftien jaar, maar de bandleden zijn de tel kwijtgeraakt. Ze hebben zich nooit zo verdiept in de historie, maar zich vooral geconcentreerd op samen muziek maken. 

Tijdens de viering van het zoveeljarig bestaansjubileum bij D'n Boer hebben de muzikanten van The Herriecanes een podium buiten bij het café opgebouwd. Ze treden op in drie verschillende samenstellingen. In de eerste set is de oorspronkelijke band te horen, inclusief zanger Gerlof Trommelen.

Tijdens de tweede set krijgt de band versterking van muzikanten die later toetraden, inclusief de zangeressen Jet Mathijssen en Yvonne van Beers. De blazerssectie bestaat uit Harrie Damen en Jan van de Wiel, die gaan vlammen in de derde set waarin het complete elftal op het podium zal klimmen. Paul Roskam zal traditiegetrouw fungeren als geluidsman.

Het openluchtconcert is gratis toegankelijk en duurt van 16.00 tot 20.00 uur. Na afloop is er een afterparty in café D'n Boer waar oprichter en kroegbaas Van Erp plaatjes zal draaien.

De muzikanten die deelnemen aan het concert zijn op alfabetische volgorde Yvonne van Beers, Harrie Damen, Harrie van Erp, Jan Forman, Roeland Heesbeen, Peter van Kollenburg, Jet Mathijssen, Jeroen van Meersbergen, Michael Meuleman, Paul Roskam, Gerlof Trommelen en Jan van de Wiel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Informatieavond over definitief ontwerp Rechterstraat

Informatieavond over definitief ontwerp Rechterstraat

Fietsparkeren, reclameborden, toegankelijkheid. De Rechterstraat is toe aan een update, vindt de werkgroep die zich bezighoudt met de... >>

Sat 19 Oct 2019 15:37

Storing uitgever treft digitale krant Brabants Centrum

Storing uitgever treft digitale krant Brabants Centrum

Momenteel is de digitale editie van de donderdagkrant van stichting Brabants Centrum niet beschikbaar. Er is een storing bij uitgever... >>

Fri 18 Oct 2019 11:26

Naam burgemeester wordt maandag bekend

Naam burgemeester wordt maandag bekend

Een vertrouwenscommissie uit de Boxtelse gemeenteraad maakt maandag 21 oktober bekend wie volgens haar burgemeester moet worden. 

>>

Thu 17 Oct 2019 17:28

Vion start met vegan-producten

Vion start met vegan-producten

Een opmerkelijke stap in de vleessector: Vion begint met een lijn vegan-producten. De Boxtelse vleesverwerker heeft daarvoor recent ME-AT... >>

Mon 14 Oct 2019 15:54

Vanavond geen treinen tussen 's-Hertogenbosch en Boxtel

Vanavond geen treinen tussen 's-Hertogenbosch en Boxtel

Vanwege dringende werkzaamheden aan een wissel bij 's-Hertogenbosch is er vanavond na 21.15 uur geen treinverkeer mogelijk tussen... >>

Sat 12 Oct 2019 15:44

Advertenties

Geerts advies Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geld en Makelaardij EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht