Afbeelding

Heeft u een (mooi) momentje?

Algemeen

Een huwelijk, jubileum, geboorte, verjaardag, bedankje, doop of een andere uiting van vreugde. Allemaal stuk voor stuk bijzondere momenten. Deze vreugdevolle gebeurtenissen verdienen het om uitgebreid bij stil te staan. Stichting Brabants Centrum lanceert vandaag, donderdag 9 april, dan ook het nieuwe initiatief Momenten. Hierbij kunnen mensen via de website www.brabantscentrum.nl/momenten met een paar muisklikken hun eigen momenten creëren. Voor abonnees van Brabants Centrum verschijnt het eerste persoonlijke basisbericht gratis in de krant.

Laten zien dat Boxtel en de omliggende dorpen mooie plekken zijn waar het goed wonen, werken én leven is. Dat is hét hoofddoel van stichting Brabants Centrum, dat onlangs nog het succesvolle spaarsysteem Boxtelaartjes lanceerde waaraan negentig ondernemers en evenzoveel verenigingen zich verbonden hebben en dat bedoeld is om de lokale economie een impuls te geven.

Sinds vandaag kunnen mensen die iets te vieren hebben of juist een ander willen verrassen, via eerdergenoemde website een persoonlijk bericht creëren dat in Brabants Centrum verschijnt. Daarbij kan iedereen kiezen uit een bericht met foto of een moment dat alleen uit tekst bestaat. Ook de kleur, het lettertype, de tekstgrootte en de afbeelding mogen mensen zelf bepalen. Bij de optie 'met foto' is het mogelijk om de afbeelding over de volledige achtergrond te plaatsen. De tekst komt dan op de foto te staan. Als alles is ingevuld, toont de website een voorbeeld van het moment zoals het in de krant wordt gepubliceerd. Er zijn drie formaten beschikbaar: basis (3,45 x 4 centimeter), basisplus (3.45 x 8 of 7.1 x 4 cm) en groot (7.1 x 8 cm). Mensen die vóór dinsdag 24.00 uur een moment creëren, zien het persoonlijke bericht in Brabants Centrum van die week erna terug. Ook is het moment twee weken lang op de website te zien.

De tarieven variëren van vijf euro voor een klein bericht tot twintig euro euro voor een groot bericht. Deze prijzen gelden voor abonnees van Brabants Centrum. Bovendien krijgen zij het eerste kleine bericht gratis óf vijf euro korting op een groter bericht. Niet-abonnees betalen een meerprijs van 2,50 euro voor een klein moment tot tien euro extra voor een groot bericht. Kijk voor alle tarieven op www.brabantscentrum.nl/momenten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 2 minuten geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 2 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 3 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 17 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 19 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 21 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 22 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 23 uur geleden