RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:48:01    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Sun 20 Sep 2015 18:22

Geniale acts op zonnige editie Bockesprongen

Lettergrootte: A- A+

Geniale acts op zonnige editie Bockesprongen

Op de foto: De voorstelling van TukkersConnexion was een van de theatrale hoogtepunten van Bockesprongen. Het publiek werd veelvuldig bij de show betrokken. (Foto: Marc Cleutjens).

Festival Bockesprongen beleefde zondag een zonovergoten editie in hartje Boxtel. Met podia op de Markt, in de Oude Kerkstraat en Stationsstraat en de Croonpassage was er op veel plekken iets te beleven.

Daags na de drukbezochte Uitmarkt in Podium Boxtel beleefde ook Bockesprongen een top-editie. Niet alleen werd een groot aantal prachtige theatergroepen geprogrammeerd, in de Oude Kerkstraat was het als vanouds rocken met bekende en minder bekende bands. Mateus beet hier het spits af, BoXruBa besluit het festival op zondagavond.

Nieuw was het Bockstel Open Podium, waar het al vroeg druk was voor het optreden van Junior Songfestival-finalisten Nohr de Vos en Myrthe Hendrix. Beide meiden gaven een spetterend optreden dat vooral door veel kinderen werd bezocht. Na afloop was er alle ruimte voor het zetten van handtekeningen en het zetten van handtekeningen.

Straattheater is als vanouds hét uithangbord van Bockesprongen. En ook ditmaal was een aantal bijzondere gezelschappen geboekt door stichting Bockepruik. De wasvrouwen van Directie & Co maakten indruk met hun soms hysterische waspraatjes, TukkersConnexion zette een geniale voorstelling neer die elementen van circus, theater en dans liet zien.

Dansgroep Screamin' lokte veel jeugd richting de winkelstraten, net als Meatball & Van de Camp die in de Croonpassage de gekste stunts lieten compleet, compleet met vuur spuwen. In combinatie met de koopzondag en een heerlijk nazomerzonnetje, was het de hele middag druk, ook op de terrassen. Bockesprongen heeft de zomer weer even teruggehaald naar Boxtel.

Uitgebreid aandacht in woord en beeld voor Bockesprongen op onze Facebookpagina en donderdag 24 september in de papieren editie van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Jubileumlied voor elfjarig B-Pool

Jubileumlied voor elfjarig B-Pool

>>

Fri 22 Feb 2019 16:46

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Peuters pikken ongemerkt veel op over regels en gedrag in het verkeer, stellen deskundigen. Daarom hebben twee kinderdagverblijven in... >>

Fri 22 Feb 2019 12:30

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Speelgoedketen Intertoys is failliet. Op dit moment zijn de winkels nog open, ook die aan de Croonpassage in Boxtel. Navraag bij dit filiaal... >>

Thu 21 Feb 2019 14:47

Gaslek op Fellenoord

Gaslek op Fellenoord

Op de Fellenoord in Boxtel is een gasleiding beschadigd. Dat gebeurde tijdens de sloop van de voormalige sportschool 040Fit!. 

>>

Thu 21 Feb 2019 10:03

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Freelance journalist Gerbert van der Aa is Marokko uitgezet omdat hij werkte aan een reeks artikelen over illegale migratie en de protesten... >>

Mon 18 Feb 2019 14:19

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geld en Makelaardij Proef Culinair Doornmalen electro Olieenzo Gemeente Boxtel