Karin Bruers spreekt met de 92-jarige Liesje Dehez, die al bijna vijftig jaar in een flatwoning aan Hof ter Aa woont. (Foto: Annelieke van der Linden).
Karin Bruers spreekt met de 92-jarige Liesje Dehez, die al bijna vijftig jaar in een flatwoning aan Hof ter Aa woont. (Foto: Annelieke van der Linden).

Feest in Selissen na 1,5 jaar renovatie

Algemeen

Anderhalf jaar duurde de renovatie van de flatwoningen aan Hof ter Aa, Keizerstraat en Harperhof. Zaterdag werd het project afgesloten met een feest in en om een grote tent op een grasveld aan Hof ter Aa. Iedereen die verbonden was aan het omvangrijke renovatieproject, was uitgenodigd.

Bewoners, omwonenden en afgevaardigden van woonstichting Sint-Joseph en de bouwbedrijven: iedereen mocht mee genieten van het feestje. De bekende Brabantse cabaretière Karin Bruers was ingehuurd als spreekstalmeester en had humoristische gesprekjes met onder meer directeur Rob Dekker van woonstichting Sint-Joseph, wethouder Herman van Wanrooij, medewerkers van de bouwbedrijven en bewoners, onder wie de 92-jarige Liesje Dehez die al bijna vijftig jaar in een flatwoning aan Hof ter Aa woont. ,,Het is net alsof ik in een ander huis woon na de renovatie", zei ze glunderend.

In de tent stonden verschillende kramen opgesteld waarin organisaties als ContourdeTwern en Eetbaar Boxtel zich voorstelden. Ook waren er allerlei hapjes verkrijgbaar, zoals een broodje warm vlees en een verfrissend ijsje. Bezoekers konden deelnemen aan een quiz en genieten van een optreden van de Boxtelse artiest Jordy van den Boer.

Lees meer over het afsluitende feest in Brabants Centrum van donderdag 16 juli. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Muziekfestival Elektrum op landgoed Velder in Liempde.
Festival Elektrum duurt dit jaar slechts één dag Cultuur 45 minuten geleden
De bibliotheek aan de Burgakker.
Studeren zonder afleiding in absolute stilte Algemeen 2 uur geleden
Hoogstambrigade Het Groene Woud is sinds maart 2021 een stichting. In september van dat jaar vierden de leden dit feit.
Ecoloog vertelt over dieren in hoogstamgaarden Natuur & milieu 3 uur geleden
Logo
Jeugddrumband De Jordaantjes stak zich bij het twintigjarig bestaan in het nieuw en poseerde op de trappen van het toenmalige waterschapsgebouw aan het Molenpad.
25.000e foto uit BC-archief online; Beeldbank telt nu ruim 60.000 opnamen Historie 6 uur geleden
Logo
De fatbike oogt brommerachtig. Trappen is niet of nauwelijks nodig en de tweewielers kunnen een behoorlijke snelheid bereiken.
Verkeersexamen zonder fatbikes geen probleem in Boxtel Jeugd 7 uur geleden
Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek gisteren
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 19 apr, 14:00
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 19 apr, 09:00