Duo De Heino's vertolkt Duitse schlagers tijdens het Open Podium in café Kin Khao aan de Markt in Boxtel.
Duo De Heino's vertolkt Duitse schlagers tijdens het Open Podium in café Kin Khao aan de Markt in Boxtel. Foto: eigen collectie.

Open podium van Den Boer gaat door in Kin Khao

Evenement

Het open podium dat op carnavalsmaandag in Boxtel jarenlang werd gehouden in het eind vorig jaar gesloten café Den Boer verhuist naar Kin Khao aan de Markt. Dweilorkest De Flodderbône nam daarvoor het initiatief. 

Iedereen(d) is welkom om vanaf 14.00 uur te zingen, muziek te maken of anderszins de aandacht te trekken.

,,Als muzikanten van De Flodderbône waren wij steevast van de partij in de nu gesloten kroeg aan de Corpus”, vertelt trompettist Leo van Breugel. Hij hoorde vorig jaar dat Harrie en Jolanda van Erp zouden stoppen met Den Boer. En dus gingen de muzikanten met het kasteleinsechtpaar in gesprek om het open podium voort te zetten bij Kin Khao. 

,,Dat vonden ze geen probleem. En dus hebben toen al de deelnemers uitgenodigd om dit jaar op te treden in het horecabedrijf van Joep van der Meijden. Hopelijk geven velen daar gehoor aan. Het open podium was altijd een heel erg gezellige middag en het zou doodzonde zijn als dit van de Eendengatse activiteitenkalender verdwijnt”, aldus Van Breugel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 8 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 12 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 14 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 15 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59