Afbeelding

Enquête: Wat speelt er in uw wijk?

Algemeen

Wat vindt u belangrijk in uw gemeente, wijk of kerkdorp? Wat zou u graag op de politieke agenda zien voor de komende jaren? Met die vragen stuurde stichting Brabants Centrum deze week een enquête naar de e-mailadressen van al haar ruim 2.000 leden. Op dit moment zijn er al 207 vragenlijsten ingevuld. De stichting wil haar lezers op deze manier meer betrekken bij de redactionele inhoud van de krant en de aankomende gemeenteraadsverkiezingen vormen daar een goede aanleiding voor.

In de korte vragenlijst staan onder meer stellingen van de acht politieke partijen maar is de redactie ook nieuwsgierig naar wat er zoal speelt in de gemeente, wijken en kerkdorpen. Met de informatie die de stichting van de leden ontvangt bepaalt de redactie de onderwerpen waarover ze gaat schrijven in de aanloop naar de verkiezingen. 

De vragenlijst is één van de middelen die de nieuwsredactie inzet om de verkiezingen te verslaan. Er komt ook een besloten Facebookgroep waar leden kunnen reageren op de artikelen en er komt een uitgebreide verkiezingskrant in de week vóór de verkiezingen. Hiervoor is ook een speciaal verkiezingslidmaatschap beschikbaar voor 10 euro. 

Wie de vragenlijst nog niet heeft gehad maar wel lid is, kan in de map ongewenste mail kijken of het bericht daar terecht is gekomen. Het invullen kost tussen de vijf en tien minuten. Wie inspraak wil hebben op de redactiekolommen en geen lid is, kan dat worden via: www.brabantscentrum.nl/all-inclusive-lidmaatschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 24 minuten geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 1 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 2 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 3 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 3 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 6 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 7 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 21 uur geleden