Karin Maas (rechts) en Marij Zuijderhoff werden in eetwinkel Select woensdagmiddag getrakteerd door uitbater Jack van Hal. De twee vrouwen wonnen een prijs tijdens een actie in de Week van de Friet die begin oktober werd gehouden. (Foto: Paul Melis).
Karin Maas (rechts) en Marij Zuijderhoff werden in eetwinkel Select woensdagmiddag getrakteerd door uitbater Jack van Hal. De twee vrouwen wonnen een prijs tijdens een actie in de Week van de Friet die begin oktober werd gehouden. (Foto: Paul Melis). Foto: Paul Melis

Eetwinkel Select reikt prijzen uit

Algemeen

Ze lieten begin oktober tijdens de vierde editie van de Nationale Week van de Friet op internet een reactie achter na een bezoek aan de Boxtelse eetwinkel Select aan de Sint-Severusstraat. Twee inzenders van de vele reviews ontvingen woensdag een prijs. Naast een vers frietje en een snack ontving Karin Maas een driedelige kofferset, terwijl Marij Zuijderhoff een tafelgrill kreeg overhandigd door Jack van Hal, de uitbater van Select.

Na jaren van negatieve verhalen over vet en ongezond, zijn de cafetaria's sinds 2014 met een jaarlijkse campagneweek 'in de aanval gegaan'. ,,Ik zag tijdens een bezoek een bordje op de balie staan en dacht: ik vul ook een review in. Select is immers een leuke en prima zaak. Een échte volkscafetaria waar ze een prettig contact met de klanten belangrijk vinden. Bovendien: voor elke deelnemer ging er twintig cent naar War Child", gaf Maas als reden om mee te doen aan de actie.

Zuijderhoff woont in de wijk Oost gaf aan het wel met haar mede-winnares eens te zijn. ,,En je kunt hier lekker eten voor een relatief lage prijs." Kinderen die in de 'frietweek' een kleurplaat hadden ingezonden naar de organisatie ontvingen in de week voor Sinterklaas al hun prijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

De bibliotheek aan de Burgakker.
Studeren zonder afleiding in absolute stilte Algemeen 16 minuten geleden
Hoogstambrigade Het Groene Woud is sinds maart 2021 een stichting. In september van dat jaar vierden de leden dit feit.
Ecoloog vertelt over dieren in hoogstamgaarden Natuur & milieu 1 uur geleden
Logo
Jeugddrumband De Jordaantjes stak zich bij het twintigjarig bestaan in het nieuw en poseerde op de trappen van het toenmalige waterschapsgebouw aan het Molenpad.
25.000e foto uit BC-archief online; Beeldbank telt nu ruim 60.000 opnamen Historie 4 uur geleden
Logo
De fatbike oogt brommerachtig. Trappen is niet of nauwelijks nodig en de tweewielers kunnen een behoorlijke snelheid bereiken.
Verkeersexamen zonder fatbikes geen probleem in Boxtel Jeugd 5 uur geleden
Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 22 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar gisteren
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 19 apr, 09:00
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 19 apr, 08:00