Bezoekers van de open dag van de Zorggroep Elde in Simeonshof te Boxtel konden buiten enkele schapen bekijken. De dieren waren afkomstig van zorgboerderij 't Binnenveld in Schijndel. (Foto: Gerard Schalkx).
Bezoekers van de open dag van de Zorggroep Elde in Simeonshof te Boxtel konden buiten enkele schapen bekijken. De dieren waren afkomstig van zorgboerderij 't Binnenveld in Schijndel. (Foto: Gerard Schalkx).

Drukke open dag Zorggroep Elde

Algemeen

Veel geïnteresseerden kwamen zaterdag in wijkhuis Simeonshof aan de Annastraat in Boxtel kijken naar de vele mogelijkheden die Zorggroep Elde te bieden heeft op het gebied  van Wonen en Zorg óf Werk en Carrière.

Grote belangstelling was er voor de rondleidingen door het wijkhuis, waarbij ook een van de appartementen bekeken kon worden. Zorgrobot ZORA trok de aandacht van oud én jong.

De meningen over ZORA liepen behoorlijk uiteen. ,,Misschien goed voor mensen met dementie, maar ik vind het helemaal niets", oordeelde bezoekster Sjan van de Sande.  Giulia Lemmens (8) vond de dansende robot prachtig en zou er zelf wel een willen hebben.

Tijdens de open dag werd onder meer een informatiemarkt gehouden over werken in de zorg. Zorggroep Elde bood informatie over vacatures en opleidingen.

Lees meer over de open dag in Simeonshof in Brabants Centrum van donderdag 24 maart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 8 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 10 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 15 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 16 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 17 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46