Afbeelding

Drugspand De Hoef drie maanden dicht

Algemeen

Burgemeester Buijs heeft vandaag het zevende drugspand sinds januari 2016 gesloten. Het gaat om een huis aan De Hoef in Boxtel-Oost. In een slaapkamer van de woning werd op 10 maart een in werking zijnde hennepkwekerij opgerold. De sluiting gaat vanaf vandaag voor een periode van drie maanden in.

De politie trof in het huis een handelshoeveelheid van 271 hennepplanten aan. Die zijn op 10 maart meteen geruimd. Met de sluiting voor de duur van drie maanden wil Buijs naar de buitenwereld een signaal afgeven dat deze woning niet langer als verkoop-, aflever- of opslagadres voor drugs kan worden gebruikt en wil de burgemeester verder de verstoring van het woon- en leefklimaat van Boxtel voorkomen. Buijs benadrukt dat in de gemeente Boxtel hennepkwekerijen of andere illegale druggerelateerde activiteiten niet worden getolereerd. Tegen overtreders van de Opiumwet wordt keihard opgetreden.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 2 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 4 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 6 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 7 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 8 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 10 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 27 mrt, 17:00
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 27 mrt, 15:30