Afbeelding

Dommelland in teken van de lente

Algemeen

De uitzending van Dommelland Live op dinsdag 24 maart van 20.30 tot 21.30 uur op Omroep Dommelland staat in het teken van de lente. De presentatie is in handen van Brigit Steer.

In deze uitzending krijgen oma Thea én haar kleindochter een heuse lente make-over met kleding, kapsels en make-up. Tijdens een modeshow worden de nieuwe voorjaarstrends gepresenteerd  De lente kunnen we natuurlijk ook zelf in huis halen door aan de slag te gaan met bloemen en takken. In deze uitzending krijgen we hierover live tips. Haal de bloemen maar vast in huis en doe gezellig mee. Ook voorjaarsschoonmaaktips komen voorbij, waarvan sommige uit grootmoeders tijd, maar o zo bruikbaar.

Helaas is het voorjaar niet voor iedereen altijd even prettig, voorjaarsmoeheid, hooikoorts en allergieën steken de kop weer op. Wat doet de lente met ons gestel? En wat kunnen we tegen de eventuele klachten doen? Hierover krijgen we informatie van een expert. Uiteraard mag een weerman in deze uitzending niet ontbreken. De 12 jarige Teun Toemen is een kenner! Onlangs was hij nog te zien in " Willem Wever" en speciaal voor ons vertelt hij over de lente en voorspelt hij het weer. De muzikale omlijsting van dit programma wordt uitgevoerd door Maarten de Gans. En mis vooral het begin niet! Want een heel mooi meisje, Lente genaamd, doet de intro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 16 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 18 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 23 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur gisteren
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest gisteren
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46