Marion Veenstra stopt met haar dansschool Denziz aan de Stationsstraat. Het wegvallen van boekingen door de coronacrisis wordt het bedrijf fataal.
Marion Veenstra stopt met haar dansschool Denziz aan de Stationsstraat. Het wegvallen van boekingen door de coronacrisis wordt het bedrijf fataal. Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

Denziz sluit na dertien jaar de deuren

Algemeen

Denziz is niet meer. Het partycentre aan de Stationsstraat in Boxtel sluit na een kleine dertien jaar zijn deuren. De coronacrisis zorgt voor zoveel afgelaste evenementen dat Cees en Marion Veenstra hebben besloten de stekker eruit te trekken. Marion: ,,Ik wilde niet wachten tot we wellicht failliet zouden gaan. Op deze manier kunnen wij een nieuwe start maken.”

De koelingen en de enorme geluidsinstallatie zijn al weg, evenals de portretten van voormalig carnavalsprinsen. De dansvloer staat als stralend middelpunt nog te glanzen onder een aantal steigers en keukentrappen. Hoewel, ook Marion staat ondanks de moeilijke beslissing te stralen in een prachtige avondjurk. ,,Dit hoort bij mij, zo ga ik op de foto.”

Volledig artikel lezen? Gisteren konden leden van stichting Brabants Centrum het volledige interview al zien in de digitale dinsdageditie. Morgen, donderdag 23 april verschijnt het complete stuk ook in de papieren krant. Leden steunen Brabants Centrum en ontvangen daarbij alle media van de stichting. Doe mee en word ook lid!

OP DE FOTO:  M arion Veenstra stopt met haar dansschool Denziz aan de Stationsstraat. Het wegvallen van boekingen door de coronacrisis wordt het bedrijf fataal. (Foto: Bas van den Biggelaar).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Jan Hermens

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: jan.hermens@brabantscentrum.nl

Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 50 minuten geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 1 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 3 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 4 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 6 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 7 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 22 uur geleden