Afbeelding

Circus Freiwald imponeert

Algemeen

Een dolenthousiast publiek in een bomvolle circustent aan de Schijndelseweg in Boxtel was donderdagavond getuige van een avondje circus op hoog niveau. Freiwalds Menagerie Circus had in haar nieuwe show Buba alle ingrediënten in huis voor een wervelende show: acrobatiek, jongleren, paardendressuur en natuurlijk een domme clown. Álles was van topniveau.

Spil van de avond was de 35-jarige olifant Buba die, als het aan staatssecretaris Sharon Dijksma ligt, half september uit het circus moet verdwijnen. In een vurig pleidooi aan het publiek legde Natascha Freiwald uit dat Buba een kind van de familie Freiwald is: ,,En  als moeder wil je je kind niet kwijt!" Ze deed een oproep aan iedereen om via de website van het circus steun te betuigen voor het behoud van Buba. Onder het publiek waren veertig abonnees van Brabants Centrum die vrijkaartjes hadden gewonnen.

Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus is circus Freiwald nog in Boxtel. Een mooie gelegenheid om de vakantie met een heerlijke avond of middag circus af te sluiten.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

De bibliotheek aan de Burgakker.
Studeren zonder afleiding in absolute stilte Algemeen 1 uur geleden
Hoogstambrigade Het Groene Woud is sinds maart 2021 een stichting. In september van dat jaar vierden de leden dit feit.
Ecoloog vertelt over dieren in hoogstamgaarden Natuur & milieu 2 uur geleden
Logo
Jeugddrumband De Jordaantjes stak zich bij het twintigjarig bestaan in het nieuw en poseerde op de trappen van het toenmalige waterschapsgebouw aan het Molenpad.
25.000e foto uit BC-archief online; Beeldbank telt nu ruim 60.000 opnamen Historie 5 uur geleden
Logo
De fatbike oogt brommerachtig. Trappen is niet of nauwelijks nodig en de tweewielers kunnen een behoorlijke snelheid bereiken.
Verkeersexamen zonder fatbikes geen probleem in Boxtel Jeugd 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 23 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar gisteren
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 19 apr, 09:00
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 19 apr, 08:00