De eerste voorstelling van familiecircus Bossle is woensdagmiddag vanaf 15.00 uur te zien in de tent bij restaurant De Oude Ketting aan de Bosscheweg in Boxtel. (Foto: Stefan Latijnhouwers).
De eerste voorstelling van familiecircus Bossle is woensdagmiddag vanaf 15.00 uur te zien in de tent bij restaurant De Oude Ketting aan de Bosscheweg in Boxtel. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Circus Bossle klaar voor shows Boxtel

Algemeen

Circus Bossle is maandag neergestreken in Boxtel en heeft de tenten opgeslagen bij restaurant De Oude Ketting aan de Bosscheweg. Niet op het parkeerterrein, maar achter de horecagelegenheid en in de hoek tegenover herberg De Bourgondiër. 

Het circus wordt bestierd door David en Tunita Bossle. ,,Wij bieden afwisselende voorstellingen voor het hele gezin, voor jong en oud", liet Tunita Bossle maandagmiddag weten. ,,We zijn een echt familiecircus waarin onder anderen ook onze zonen Dennis, John-Leon en Antonio en dochter Loreen hun opwachting maken. We bieden van alles wat, van acts met zo'n veertig dieren zoals lama's, mini-koeien, grote en kleine paarden, geiten, ezels en honden tot optredens met jongleurs, acrobaten, clownerie, een westernshow en messenwerpen. Een show duurt bijna twee uur. We stonden hiervoor in Geffen en zijn volgende week te zien in Boxmeer." 

De voorstelling in Boxtel staan op het programma voor woensdag 4 maart (15.00 uur), donderdag 5 en vrijdag 6 maart (16.30 uur), zaterdag 7 maart (15.00 uur) en zondag 8 maart (14.00 uur). Kaartverkoop is elke dag mogelijk aan de tent van 10.00 tot 11.00 uur en vanaf dertig minuten voor aanvang van de show. In de tent is plaats voor ongeveer tweehonderd bezoekers.

Meer informatie is te vinden op de website www.circus-bossle.nl.    

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Aardrijkskundeleraar Roel Smelt in gesprek met Ina van der Wekken, oud-docent klassieke talen.
JRL rolt groene loper uit voor reünie bij 75e verjaardag Algemeen 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 16 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 20 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 22 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 22 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 23 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 23 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15