RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:55:46    maandag, 24 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Fri 02 Sep 2016 10:56

Circolo zoekt kinderdirecteuren

Lettergrootte: A- A+

Circolo zoekt kinderdirecteuren

Heb je de Festival Circolo kleurplaat gezien in Brabants Centrum? Meegenomen bij Jumbo Boxtel Oosterhof? Of gedownloadl? Dan maak je kans op een mooie prijs. Ben jij jonger dan 12 jaar en wil jij de directeur helpen op Festival Circolo? Kleur dan de kleurplaat heel mooi in, vertel ons waarom je Kinderdirecteur wilt zijn en lever de kleurplaat voor zaterdag 10 september om 12.00 uur in bij JUMBO Oosterhof of Brabants Centrum Prins Bernhardstraat 5).

Zaterdag 10 september om 13.00 uur worden de tien winnaars bekend gemaakt bij JUMBO Oosterhof. Vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur staat JUMBO Oosterhof in het teken van Festival Circolo en kun je genieten van een fantastisch optreden van acrobaat Nick van der Heyden. Tot 12.00 uur kun je ook nog in de winkel je kleurplaat komen maken. 

Op 27 oktober zijn jij en je ouders gratis te gast bij de echte directeur van Festival Circolo. De directeur heeft het zo druk die dag, dat jij hem bij heel veel mag helpen. Je komt dus op plaatsen waar anderen niet mogen komen en ziet hele leuke voorstellingen. Kortom: je maakt iets unieks mee.

Actievoorwaarden

  • Doe lekker mee en kleur de kleurplaat (uit de krant van Brabants Centrum, af te halen bij JUMBO Boxtel Oosterhof of te downloaden onderaan deze pagina) zo mooi en goed mogelijk in.
  • Vul de gevraagde gegevens op de kleurplaat volledig in, zodat we je kunnen bereiken mocht je niet aanwezig zijn bij de trekking.
  • Lever de kleurplaat uiterlijk zaterdag 10 september voor 12.00 uur in bij Jumbo Oosterhof of bij Brabants Centrum in Boxtel.
  • Er worden op zaterdag 10 september om 13.00 uur maar liefst 10 winnaars getrokken door de vakkundige jury van JUMBO, Festival Circolo en Brabants Centrum.
  • De winnaars krijgen automatisch bericht door Festival Circolo op het opgegeven e-mailadres.
  • Alle Kinderdirecteuren worden gevraagd om op donderdag 27 oktober 2016 naar Festival Circolo te komen inclusief begeleiding van twee ouders. De toegang tot het festival is gratis. Mocht je op die dag niet in de gelegenheid zijn te komen, laat dit ons dan uiterlijk 17 oktober 2016 weten. Helaas vervalt dan voor jou de prijs en gaan we op zoek naar een nieuwe winnaar. 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Schilderijen en beelden zijn tijdens een atelierroute vaak te zien zijn. Ook tijdens de... >>

Sun 23 Sep 2018 10:32

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Het jaarlijkse feestweekend van hofkapel De Kromploegers met de culinaire afsluiting... >>

Fri 21 Sep 2018 15:47

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Een sluitende dekking én financiële ruimte voor nieuwe initiatieven én investeringen. Dat is de kern van de begroting 2019... >>

Fri 21 Sep 2018 10:33

Dommelconcert in Podium Boxtel

Dommelconcert in Podium Boxtel

'Klassiek op de Dommel', het pontonconcert met populair-klassieke muziek bij de Zwaanse Brug in Boxtel, wordt verplaatst naar... >>

Fri 21 Sep 2018 09:14

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

De dorpsquiz in Esch, die gepland stond voor aanstaande zaterdag, gaat niet door. De organisatie van de KenEsch Quiz, blaaskapel De Knoestjes,... >>

Thu 20 Sep 2018 16:21

Advertenties

Tiga Beleef Boxtel Koppelmans Huidtherapie Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Toverboom TopSlank Kindertuin SNS Bank 040Fit Rijschool Dolman Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen