Afbeelding
Foto: Jan Hermens

Brabants Centrum zoekt meedenkers!

Algemeen

In ons 75e bestaansjaar staan de leden van stichting Brabants Centrum centraal. Alles wat we doen, doen we voor en namens hen. Maar wat willen de leden eigenlijk van de stichting en krant? Om daar achter te komen houden wij midden januari drie ledenbijeenkomsten. Tijdens deze brainstormsessies horen wij graag van leden hoe de toekomst eruit kan zien. Hieronder meer informatie over hoe deze avonden zullen verlopen.

,,We vinden dat de stemmen van onze leden moeten doorklinken in de stichting en de krant", zegt directeur Henk van der Zee. ,,Het belangrijkste van de bijeenkomsten is dat we met onze leden bespreken hoe we een duurzame toekomst garanderen. Brabants Centrum blijft alleen bestaan als we goed luisteren en mensen graag lid zijn omdat ze ons doel begrijpen en steunen."

DE OPZET

Stichting Brabants Centrum zoekt 75 leden om mee te denken. Verdeeld over drie avonden zullen 25 leden per keer mee de toekomst bepalen. Als startschot van elke bijeenkomst vertelt Van der Zee kort iets over de visie en de historie van Brabants Centrum. Hij zal uitleggen hoe hij de rol van de stichting in Boxtel en omstreken ziet. Vervolgens is het woord aan de leden. In vijf groepen van vijf, geleid door één van de journalisten van Brabants Centrum, zullen zij zich buigen over enkele vragen. Bijvoorbeeld: waarin moet de stichting volgens u voornamelijk tijd en middelen investeren? Uiteraard mogen de deelnemers buiten de kaders van de vragen treden; deze dienen slechts als leidraad. Na ongeveer een half uur vat elke groep zijn bevindingen samen op een flipchart en wisselt iedereen van groep.

Uiteraard worden alle bijeenkomsten goed verzorgd: er zal koffie en iets lekkers aanwezig zijn. Na de bijeenkomst is er een borrel, om te toosten op de 75e jaargang. Naar aanleiding van de aanmeldingen wordt er een datum en locatie geprikt.

AANMELDEN

Wilt u meedenken? Dat zouden wij fantastisch vinden! Als u de digitale krant ontvangt, heeft u een mail gekregen met een uitnodiging. Hebben wij uw e-mailadres niet, maar wilt u wel deelnemen? Uiteraard geen enkel probleem. Mail naar bc@brabantscentrum.nl en u krijgt een aanmeldingsformulier toegestuurd.

FOTO BOVEN: Stichting Brabants Centrum vindt de mening van haar leden erg belangrijk. In het kader van het 75-jarig jubileum is zij daarom op zoek naar 75 leden die mee willen denken over de toekomst. Dat gaat gebeuren in drie groepen van 25 personen. Aanmelden is mogelijk via e-mail. (Foto: Jan Hermens).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Jules Hameleers

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Freelance-redacteur

Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 16 minuten geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 1 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 3 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 18 uur geleden
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 19 uur geleden
Logo
Dit dodaarsje zwemt in een ven waar de nevel van de vroege ochtend nog boven hangt. De druppels verraden dat de vogel net boven is gekomen na een duik onder water. De kleinste futensoort van ons land broedt in de Kampina en houdt van beschutte oevers.
Scherp gehoor belangrijkste 'gereedschap' van een vogelaar Natuur & milieu 21 uur geleden
Straatmagazine Sammy schenkt aandacht aan plan voor gratis krantenabonnementen van Brabants Centrum.
Sociaal krantenabonnement krijgt aandacht in straatmagazine Sammy Economie 22 uur geleden
Van links naar rechts: Luc de Laat, Collin van Dijk, Cor van der Heijden, Hans de Reuver en Bas Raaimakers.
Judoka Collin van Dijk uit Liempde derde generatie met derde dan Sport gisteren