Afbeelding

Boxtels duo op ijs Weissensee

Algemeen

De afgelopen jaren namen de Boxtelse Nancy Dankers en haar vader Jan deel aan de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Vrijdag 29 januari staat het duo opnieuw op het Oostenrijkse ijs. Met hun sportieve prestatie proberen ze via de actie Skate4Air zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor onderzoek naar taaislijmziekte.

Het duo heeft al bijna zevenduizend euro per persoon opgehaald voor het goede doel. Door middel van donaties van vrienden en familie en statiegeldbonnenacties bij de Boxtelse supermarkten Albert Heijn, Jumbo en Plus hebben Jan en Nancy dit geld bij elkaar gekregen. Waar Jan honderd kilometer op de Weissensee zal afleggen, kiest Nancy voor de dubbele afstand. Het duo gaat vrijdag om 07.00 uur van start en is door middel van een live webcam te volgen via www.weissensee.nl. Daarnaast is het mogelijk om het Boxtelse duo aan te moedigen. E-mails met aanmoedigingen die worden verstuurd naar speakers@weissensee.nl, worden mogelijk voorgelezen.

Kijk voor meer informatie op www.skate4air.nl. Daar staan de persoonlijke pagina's van Jan en Nancy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 7 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 8 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 9 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 10 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 10 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 11 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 13 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 15 uur geleden