Afbeelding

Boxtelaren aan de wieg van Flylust

Algemeen

De twee jonge Boxtelse ondernemers Bart Denteneer en Martijn Hooijman hebben woensdag hun bedrijf Flylust gelanceerd. Volgens beiden is sprake van 'een revolutie in de reisbranche'. De website van Flylust biedt 'als eerste ter wereld' de beste reisdeals aan op basis van de gewenste vertrekplaats en reisduur en niet op basis van vertrekdatum en bestemming.

De innovatieve boekingsite, die woensdag in samenwerking met het internationale bedrijf Skyscanner is gelanceerd, is volgens de ondernemers een antwoord op groeiende behoefte van reizigers naar avontuurlijke en goedkope trips.

,,De wereld is binnen handbereik", licht Denteneer toe. ,,Door je niet vast te pinnen op specifieke bestemmingen, ga je pas echt op avontuur. Daarbij bieden we ook nog eens prijzen waar je voorheen alleen maar van kon dromen. Het enige wat de reiziger hoeft te doen is aan te geven van waar hij wil vertrekken."

Flylust richt zich nu op reisdeals in de vorm van vliegtickets. Door de samenwerking met Skyscanner heeft het bedrijf de beschikking over alle beschikbare vluchten en de meest actuele vluchtdata. In de toekomst zal het aanbod verder worden uitgebreid naar complete reisaanbiedingen, zo wordt gesteld.

Het algoritme waar Flylust-oprichters Bart Denteneer en Martijn Hooijman het afgelopen jaar aan werkten, analyseert en selecteert de reisdeals waarmee reizigers voor spotprijzen op onverwachte plekken terechtkomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 22 minuten geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 1 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 12 uur geleden
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 14 uur geleden
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 16 uur geleden
Blik op het Concordiapark. Goed te zien zijn de verschillende wegen die in vroegere tijden diverse buurtschappen met elkaar verbonden.
Liempde: goed bewaard, maar toch springlevend MuBo 10 jaar 19 uur geleden
Twee van de vijf Kleuskes bij hun boerderij aan de Oude Dijk in Liempde. In de jaren zeventig en tachtig overleden de boers en zussen Van der Velden.
De Kleuskes opent de deuren MuBo 10 jaar 19 uur geleden
Enthousiast begonnen zo'n beetje alle basisschoolleerlingen van Boxtel aan de Koningsspelen in sportpark Munsel. Daar waren na de gezamenlijke opening verschillende sporten en spellen.
Koningsspelen afgelast Jeugd 21 uur geleden