Boxtel begroet de lente met het shopevent 'Boxtel zet de bloemetjes buiten'. Het belooft een zonnige koopzondag te worden... (Foto: Albert Stolwijk).
Boxtel begroet de lente met het shopevent 'Boxtel zet de bloemetjes buiten'. Het belooft een zonnige koopzondag te worden... (Foto: Albert Stolwijk).

Boxtel zet de bloemetjes buiten

Algemeen

Waar het vorig jaar constant regende en er een harde wind stond, zijn de weersvoorspellingen voor het evenement 'Boxtel zet de bloemetjes buiten' dit jaar een stuk gunstiger. Voor het weekend is lenteweer met temperaturen tussen de 18 en 20 graden voorspeld. Prima weer voor het Boxtelse evenement op zondag 3 april dat is bedoeld om het voorjaar in te luiden.

Tijdens 'Boxtel zet de bloemetjes buiten' zijn de winkels in het centrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Daarnaast worden vele extra's georganiseerd. Op het plein nabij boekwinkel Bruna, dat onlangs volledig is vernieuwd, worden op vier momenten lentemodeshows georganiseerd. Kinderen en volwassenen tonen om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur de laatste trends op modegebied.

De shows worden georganiseerd door Modellenburo Dyon Caractère met medewerking van de Boxtelse winkels A Presto, La Gare, Uniek Mode, 3 Trend, Eyewish Opticiens, Shoeby, Filipe Mode, Foundation Bekkers, Jola Mode, Hema en Natasja Fashion.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Bert van Houten was een van de 30.000 militairen die in de jaren zestig naar Nieuw-Guinea werden gestuurd. In april houdt hij een reünie voor zijn mede-veteranen.
Oud-strijders halen in Gemonde herinneringen op Algemeen 1 uur geleden
Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 3 uur geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 3 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 5 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 6 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 6 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 9 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 10 uur geleden