Afbeelding
Foto: Pubble

Blader digitaal door Brabants Centrum

Algemeen

Nieuws wordt vandaag de dag op allerlei manieren geconsumeerd. Op papier, maar natuurlijk ook digitaal via verschillende apparaten. Brabants Centrum biedt haar leden al enkele jaren ook de mogelijkheid om de krant online te lezen en zet nu de volgende stap door deze gebruiksvriendelijker te maken. Om geïnteresseerden hiermee kennis te laten maken is de digitale versie deze week eenmalig voor iedereen te lezen via:

www.bcreader.pubble.nl/reader

Met deze update is het gemakkelijker geworden om online door de krant te bladeren en zijn de artikelen snel, overzichtelijk en goed leesbaar op het scherm te toveren door op de tekst te tikken of te klikken.

Deze bladerbare digitale krant is uitermate geschikt om te gebruiken op vakantie ver weg of dichtbij of om altijd en overal op de hoogte te blijven van al het nieuws uit Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde. Hiermee biedt stichting Brabants Centrum een extra service voor al haar leden.

AANMELDEN

De digitale krant is deze week voor iedereen gratis in te zien. Daarna is deze weer alleen toegankelijk voor leden. Zij krijgen naast de papieren versie ook wekelijk via e-mail de krant in hun mailbox. Abonnees kunnen zich echter ook kosteloos aanmelden voor een lidmaatschap. Hiermee krijgen zij, naast de papieren krant op donderdag, ook toegang tot de digitale versie én de wekelijkse speciale digikrant op dinsdag.

Om aan te melden volstaat een e-mailbericht naar bc@brabantscentrum.nl. Meer informatie en alle mogelijkheden zijn ook te vinden op:
www.brabantscentrum.nl/opwaarderen.

FOTO: Een voorbeeld hoe de geüpdatete versie van de digitale krant eruitziet. Vandaag is Brabants Centrum voor iedereen digitaal te lezen. Daarna weer alleen voor onze leden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 20 minuten geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 58 minuten geleden
MEP-verdedigster Guusje Bosma probeert een tegenstandster van de bal te houden.
Vrouwen MEP stijgen drie plaatsen op ranglijst Sport 1 uur geleden
De Boxtelse basketballetjes van het team U10 voor aanvang van de uiteindelijk gewonnen wedstrijd tegen Bladel.
Jongste basketballers JRC kampioen Sport 2 uur geleden
Bart en Kirsten Looymans (rechts) ontvingen dinsdag 16 april hun ACSI-award bij de campingspecialist in het Gelderse dorpje Andelst nabij Beuningen.
De Helfterkamp van Bart en Kirsten is de beste fietscamping Human Interest 3 uur geleden
Logo
Han Swinkels, voorzitter van de hockeyclub en lid Merijn Simons ondersteunen de actie van harte.
Hockeyclub MEP betrekt kinderen uit arme gezinnen bij sport Sport 4 uur geleden
Logo
Een scene uit het driedelige theaterstuk In voor- en tegenspoed dat Boxtheater de afgelopen weken uitvoerde: ambtenaar van de burgerlijke stand (Lizzy Nonnemaker) vliegt bruidegom Michel (Frenk Breuer) naar de keel terwijl bruid Carlijn (Suzanne Wouters) probeert in te grijpen.
Vermakelijk ongemak tijdens Boxtheater Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Irene klopt fysiek spelend Gassel op het nippertje Sport 6 uur geleden