Afbeelding

Blaasorkesten luiden 2018 muzikaal in

Algemeen

The Ducktownband houdt op Nieuwjaarsdag het Vette Oliebollen Festijn. Aan de traditionele nieuwjaarsborrel op maandag 1 januari in zaal De Comsche Hoeve aan de Stationsstraat in Boxtel werkt net als vorig jaar ook de Red River Band mee. Dit jaar is er een thema aan de muzikale middag gekoppeld: 'Uit d'aauw doos'.

Bijna drie decennia staat The Ducktownband garant voor een muzikale start van het nieuwe jaar. ,,We vertolken nummers die we jaren terug ook op de lessenaar hadden. Uit de oude doos dus. Maar óók komen we nieuwe nummers voor de dag", vertelt trombonist Jan de Koning. Samen met Anne van der Ven en Piet van den Aker organiseert hij het Vette Oliebollen Festijn. ,,Naast oude en nieuwe muziek, zijn er ook voor de kinderen, en voor degenen die zich kind voelen, Oudhollandse spellen als sjoelen en blik gooien."

Ieder jaar probeert de muziekkapel een gast te presenteren. Dit jaar is de keuze gevallen op de collega's van de Red River Band. Dit carnavalsorkest maakte de afgelopen twee jaar een flinke groei door. ,,Een goede reden dus om ze bij ons een podium te bieden. Na afloop van de optredens verzorgt deejay Frank een afterparty in De Comsche Hoeve. Om een gezellige middag te beleven en het volwassen worden van de eeuw te vieren", lacht De Koning. ,,Want zij is achttien geworden."

Zaal De Comsche Hoeve is op 1 januari om 14.00 uur open. The Ducktownband start het concert om 14.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 55 minuten geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 1 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 16 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 17 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 19 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 20 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 21 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 23 uur geleden