Het team van bloemsierkunst Marimba, eerder dit jaar gefotografeerd vanwege het 35-jarig bestaan van de bekende Boxtelse bloemenzaak. (Foto: Peter de Koning).
Het team van bloemsierkunst Marimba, eerder dit jaar gefotografeerd vanwege het 35-jarig bestaan van de bekende Boxtelse bloemenzaak. (Foto: Peter de Koning).

Beste Bloemstylist bij Marimba

Algemeen

Na een succesvol eerste seizoen start maandag 13 september het tweede seizoen van het SBS6-programma Hollands Beste Bloemstylist. Ook bloemsierkunst Marimba in Boxtel werkt eraan mee.

In het programma worden kandidaten uitgedaagd om creatieve bloemdecoraties te maken. Ook is er aandacht voor het 'Boeket van de Week'. Kijkers vinden het weekboeket terug bij Marimba. ,,Vorig jaar spraken veel klanten over het programma. Om die reden willen we er dit jaar op inhaken", vertelt eigenaar Bart van Roosmalen. ,,Het 'Boeket van de week' zal daarom bij ons te vinden zijn. Uiteraard vertaald naar onze eigen, herkenbare stijl."

Hollands Beste Bloemstylist begint 13 september en is te zien tussen 19.30 en 20.30 uur. ,,In acht afleveringen kijken consumenten in de keuken bij bloemstylisten die hun vakmanschap en creativiteit laten zien. Dat biedt volop inspiratie voor bloemen in interieurs", aldus Van Roosmalen.

De Hollands Beste Bloemstylist-campagne met daarin het 'Boeket van de week' is een initiatief van Mijn Bloemist, het label waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot. Bloemsierkunst Marimba neemt deel aan deze campagne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 49 minuten geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 1 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 2 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 3 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 3 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 5 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 7 uur geleden
Logo
Deze oude Porsche blinkt zo dat de wolken erin weerspiegelen.
Toertocht Lions: 2.500 euro voor Seniorenvervoer Verenigingen 21 uur geleden