RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:02:36    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Sat 27 May 2017 12:37

BeachBreak Boxtel biedt nu twee avonden vertier

Lettergrootte: A- A+

BeachBreak Boxtel biedt nu twee avonden vertier

De BeachBreak wordt dit jaar voor het eerst gehouden op het terrein van eetcafé De Oude Ketting aan de Bosscheweg in Boxtel. Nu al hebben zich liefst 74 teams ingeschreven voor het evenement, dat volgens organisator Jip van Krieken dit jaar twee feestavonden omvat. De BeachBreak wordt gehouden op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni.

Het was volgens Van Krieken altijd de wens om een extra avond entertainment te bieden tijdens het beachvolleybaltoernooi. Toen het evenement nog thuis was op de Markt, was de zaterdagavond gereserveerd voor een hele stoet bekende en minder bekende deejays, die de duizenden aanwezig en trakteerden op moderne dansmuziek.

VOICE OF HOLLAND

Dit jaar pakt de organisator uit met een tweede avond boordevol entertainment. Dat gaat gebeuren op vrijdag 23 juni, wanneer de bands Liptease en Royal Beat optreden. Ook de bekende Boxtelse deejay Mike van Dijk is aanwezig om muziek te draaien bij De Oude Ketting.

Bij Royal Beat speelt Leon Sherman, bekend van de laatste editie van The Voice of Holland. Sherman heeft al eens eerder opgetreden op de BeachBreak, toen onder de naam Shermanology. ,,De band weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een liveband", vertelt Van Krieken. ,,Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrulnummers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij."

Royal Beat bestaat uit zes muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainmentindustrie. Van Krieken: ,,Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis."

VETKUIVEN

Liptease is eveneens bekend van de Nederlandse televisie, onder meer als finalist van Holland's Got Talent. De groep staat garant voor een heerlijk optreden met zogeheten suikerspinnen en vetkuiven, een knipoog naar de rock-n-rolljaren zestig van de vorige eeuw. Van Krieken hoopt met deze bands ook een ander publiek te lokken.

De openingsavond van de BeachBreak wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemers van werkgeversvereniging SPIN Boxtel. De leden van SPIN gebruiken deze avond niet alleen voor hun zomerborrel, maar bieden de inwoners van Boxtel op deze manier extra entertainment. ,,Een te gekke ontwikkeling natuurlijk voor ons als organisatie", jubelt Van Krieken.

Het muziekprogramma op zaterdagavond telt vier deejays, te weten Tomcio, Mr. Belt & Wezol, La Fuente en Billy the Kit. Uit de eigen gemeente komt Sweet King.

Beide muziekavonden van de BeachBreak zijn gratis toegankelijk. Meer informatie staat op de Facebookpagina van het evenement. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Speelgoedketen Intertoys is failliet. Op dit moment zijn de winkels nog open, ook die aan de Croonpassage in Boxtel. Navraag bij dit filiaal... >>

Thu 21 Feb 2019 14:47

Gaslek op Fellenoord

Gaslek op Fellenoord

Op de Fellenoord in Boxtel is een gasleiding beschadigd. Dat gebeurde tijdens de sloop van de voormalige sportschool 040Fit!. 

>>

Thu 21 Feb 2019 10:03

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Freelance journalist Gerbert van der Aa is Marokko uitgezet omdat hij werkte aan een reeks artikelen over illegale migratie en de protesten... >>

Mon 18 Feb 2019 14:19

Rector verruilt BHC en JRL voor 2College in Tilburg

Rector verruilt BHC en JRL voor 2College in Tilburg

Leon Spaan, rector en algemeen directeur van het Baanderherencollege (BHC) en het Jacob-Roelandslyceum (JRL) in Boxtel, wordt de nieuwe... >>

Mon 18 Feb 2019 13:18

'Onhoudbare situatie' zorgt voor ziekmelding burgemeester Haaren

'Onhoudbare situatie' zorgt voor ziekmelding burgemeester Haaren

Burgemeester Jeannette Zwijnenburg van de gemeente Haaren heeft zich ziek gemeld vanwege een 'onwerkbare situatie' die is ontstaan... >>

Fri 15 Feb 2019 12:02

Advertenties

Geerts advies Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Proef Culinair Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen