Het duo Two of Us verzorgt zaterdag 3 juni met De Volle Bloas het concert Back to the 60's in spiegeltent Bon Salon. (Archieffoto: Peter de Koning).
Het duo Two of Us verzorgt zaterdag 3 juni met De Volle Bloas het concert Back to the 60's in spiegeltent Bon Salon. (Archieffoto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Back to the 60's in spiegeltent Bon Salon

Algemeen

Zaterdag 3 juni opende spiegeltent Bon Salon haar deuren in kasteelpark Stapelen. Drie weken op rij worden er tientallen gratis toegankelijke evenementen gehouden. De aftrap is het concert dat De Volle Bloas en Two of Us verzorgen.

'Back to the 60's'. Dat is de rode draad van het concert dat aansluit bij het thema verbinden dat centraal staat in de spiegeltent. De muzikanten van De Volle Bloas hebben de krachten gebundeld met Adrie van Osch en Jos Vervoort van het bekende duo Two of Us. Het resultaat is een avondvullend programma met muziek uit de jaren zestig van de vorige eeuw.

De Volle Bloas trapt af met instrumentale vertolkingen van nummers van onder meer Elvis Presley, Serge Gainsbourg & Jane Birkin, Wilson Picket, Sam & Dave en Ike & Tina Turner. Two of Us speelt bekende liedjes van The Beatles, The Kinks, Simon & Garfunkel en de Rolling Stones.

Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van De Volle Bloas en Two of Us. Het dak van spiegeltent Bon Salon gaat er figuurlijk af, zo voorspellen de muzikanten, als de grootste hits klinken van The Beatles en de Rolling Stones. De band wordt begeleid door dirigent Marion Verhoof-van de Pas.

De spiegeltent biedt plaats aan 250 bezoekers. De toegang is gratis, vol is vol. Het concert duurt van 20.00 tot 22.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 16 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 17 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 22 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 23 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest gisteren
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46