04:18:57    zondag, 25 augustus 2019
brabants centrum logo
Fri 19 Jul 2019 13:36

Ans en Peter van Dongen: ,,Het enige waar we last van hebben is het slaapgebrek."

Lettergrootte: A- A+

Ans en Peter van Dongen: ,,Het enige waar we last van hebben is het slaapgebrek.

Zes kilometer voor de eindstreep is de rotonde aan de Droogsestraat in Malden, waar een Boxtelse delegatie alle lopers uit het dorp opvangt. Ans van Dongen uit Liempde loopt al voor de tiende keer mee met de Nijmeegse Wandelvierdaagse. En dat gaat allemaal zonder pijntjes: ,,Het enige waar we wat last van hebben is het slaapgebrek."

,,We slapen op een Vierdaagsecamping en gister stond de wind wat onze kant op: dan heb je wel last van het geluid uit Nijmegen", zegt Ans van Dongen die samen met haar man Peter veertig kilometer loopt.

,,We lagen er om half negen in, maar sliepen om tien uur nog niet. En dan gaat de wekker toch weer om kwart voor vier 's ochtends." Verder gaat alles prima voor het koppel: ,,We hebben niet eens last van blaren!"

MENTAAL

Johan van de Ven, die voor de zevende keer vijftig kilometer loopt, heeft wat meer pech: ,,Ik heb me net verstapt, dus ik heb veel last van mijn knie", vertelt de Boxtelaar. ,,En sowieso veel blaren." 

,,Dat lopen zit ook behoorlijk tussen de oren. Je gaat echt wel een paar keer mentaal door iets heen. Maar ik ga nu gewoon elke twee kilometer even vijf minuten zitten, dan komt het helemaal goed!"

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Collecteweek Prinses Beatrix Spierfonds staat voor de deur

Collecteweek Prinses Beatrix Spierfonds staat voor de deur

Het Prinses Beatrix Spierfonds collecteert in Boxtel in de week van 8 tot en met 14 september. De opbrengst is bedoeld om wetenschappelijk... >>

Fri 23 Aug 2019 12:21

Gemeente graaft duizendknoop bij De Croon af

Gemeente graaft duizendknoop bij De Croon af

De gemeente Boxtel en waterschap De Dommel graven binnenkort de oever van de Dommel nabij appartementencomplex De Croon af in de strijd tegen de... >>

Thu 22 Aug 2019 15:45

Geen kermisvuurwerk dit jaar...

Geen kermisvuurwerk dit jaar...

Er wordt dinsdag 20 augustus géén vuurwerk afgeschoten tijdens de Boxtelse kermis.

>>

Mon 19 Aug 2019 16:56

Advertenties

Geerts advies Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geld en Makelaardij Doornmalen electro EmielTechniek Olieenzo Proef Culinair Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht