Afbeelding
Foto: Jan Hermens.

Wegwerkzaamheden Pastoor Erasstraat in volle gang

Algemeen

De Pastoor Erasstraat, een korte, maar vitale toegangsweg richting het centrum van Boxtel, ondergaat een flinke opknapbeurt. Zoals in Brabants Centrum vorige week al werd aangekondigd, is de weg tot en met vrijdag 12 april afgesloten. De rijbaan en de stoepen worden geheel vernieuwd. Daar wordt groot materieel voor ingezet, zoals de kraan op de foto. De huidige trottoirs liggen door worteldruk her en der scheef. Dat euvel is na de werkzaamheden opgelost. Het rode fietspad aan weerszijden van de Parallelweg Noord wordt bij de herinrichting doorgetrokken in de Pastoor Erasstraat. Een woud aan borden en dranghekken maakt weggebruikers duidelijk dat ze moeten omrijden. Het stoplicht bij de kruising werkt nog wel, waardoor automobilisten in de Baroniestraat en Annastraat soms op niemand staan te wachten...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar henk.van.weert@brabantscentrum.nl

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 7 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 11 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 13 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 13 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 14 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59