Jan van de Pas (ToeterJan) baalt als een stekker. Er is ingebroken in zijn autootje. De dieven hebben zijn dashboard meegenomen. Dit gebeurde aan het Hof ter Aa.
Jan van de Pas (ToeterJan) baalt als een stekker. Er is ingebroken in zijn autootje. De dieven hebben zijn dashboard meegenomen. Dit gebeurde aan het Hof ter Aa. Foto: Jan van de Pas.

Nare verrassing voor Toeterjan: ingebroken in auto

Human Interest

Jan van de Pas, bij velen beter bekend als Toeterjan, schrok zich dinsdagochtend een hoedje. Zijn speciale blauwe autootje was in de voorgaande nacht opengebroken bij hem voor de deur aan het Hof ter Aa in Boxtel. Dieven vernielden het slot en sloopten het dashboard er uit.

De buurvrouw wekte Jan ‘s ochtends met de mededeling dat er iets met zijn auto aan de hand was. De Boxtelaar rijdt sinds enkele jaren met zijn blauwe auto door de regio om te kunnen toeteren bij zijn favoriete voetbalclubs PSV, FC Eindhoven en Nemelaer Haaren, maar hij rijdt er ook mee naar ODC, waar Jan in het G-team speelt. 

De teleurstelling was dinsdag dan ook groot bij Jan: ,,Waarom doet iemand dit? Ik hoop dat ik snel weer kan rijden met mijn autootje.” 

BEELDEN INSTUREN

Wijkagent Hicham Argani trekt zich de leed van Jan erg aan en heeft al aangegeven de dader(s) op te gaan sporen. Hij roept iedereen op die beelden heeft van of rond Hof ter Aa, waar mogelijk iets van de vernieling op te zien is, naar hem te sturen. Argani roept de dader zelf ook op om zich te melden: ,,Heb je last van je geweten? Maak het jezelf makkelijk en meld je!” 

Jan van de Pas a.k.a. ToeterJan, is bekend in de hele regio om zijn luid getoeter tijdens voetbalwedstrijden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Jeugddrumband De Jordaantjes stak zich bij het twintigjarig bestaan in het nieuw en poseerde op de trappen van het toenmalige waterschapsgebouw aan het Molenpad.
25.000e foto uit BC-archief online; Beeldbank telt nu ruim 60.000 opnamen Historie 1 uur geleden
Logo
De fatbike oogt brommerachtig. Trappen is niet of nauwelijks nodig en de tweewielers kunnen een behoorlijke snelheid bereiken.
Verkeersexamen zonder fatbikes geen probleem in Boxtel Jeugd 2 uur geleden
Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 19 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 21 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 19 apr, 09:00
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 19 apr, 08:00
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 19 apr, 07:00
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29