Met name onderaan is het razend spannend in de Boxtelse Recreatieve Tafeltenniscompetitie: Rotsvast en TavDonderslag zijn slechts een punt van elkaar verwijderd.
Met name onderaan is het razend spannend in de Boxtelse Recreatieve Tafeltenniscompetitie: Rotsvast en TavDonderslag zijn slechts een punt van elkaar verwijderd. Foto: Hans Verberk

Zege Rotsvast als donderslag bij heldere hemel

Algemeen

Ze dragen de rode lantaarn, de tafeltennissers van Rotsvast. Maar ze zorgden maandag voor een enorme verrassing. De nummer een-na-laatst, Tav Donderslag, werd namelijk in een rechtstreeks duel met 4-2 verslagen in de Boxtelse Recreatieve Tafeltenniscompetitie (BRTC).

Dinie van den Nieuwenhuizen van Rotsvast kreeg de handen van haar ploeggenoten op elkaar. Ze won niet alleen van Frans van Dun maar versloeg ook tegen alle verwachtingen in Hans van Haaren. 

Geerta Pluut won bovendien haar eerste partij van het seizoen. Zij en haar teamgenoten trokken in totaal vier van de zes partijen over de streep. Door de 4-2 zege is Rotsvast de directe concurrent Tav Donderslag tot op een punt genaderd. 

The A-Team bewees nog maar eens de onbetwiste titelkandidaat te zijn. De formatie won met 6-0 van Taverbo 3 en liep daarmee verder uit op de achtervolgers. Deze twee ploegen, Taverbo 1 en 2, moesten tegen elkaar, maar speelden gelijk. 

PROFITEREN

De Horntreffers profiteerde van de puntendeling en staat nu derde. Het team won met 5-1 van De Dommel/Taverbo. Alleen Rob Wouters won van Hans van Weert in vijf games maar verder liet De Horntreffers het niet komen. Wim van Aarle won zijn enkelpartijen tegen Toon van Geel en Rob Wouters. Ook trok hij met een ploeggenoot aan het langste eind bij beide dubbelspelen.

Maandag 30 januari is er geen competitie. Normaliter vangt de BRTC op maandag om 20.00 uur aan in de accommodatie van tafeltennisvereniging Taverbo aan de Voetboog 18. Meer informatie: www.taverbo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Waggelrevue in Comsche Hoeve: tweemaal uitverkocht huis Algemeen 4 uur geleden
Logo
Afbeelding
Leerlingen Molenwijkschool maken dichtbundel over geloven (foto's) Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Prima prestaties handboogschutters L'Union Boxtel Sport 7 uur geleden
Afbeelding
ODC bezorgt Nieuwkuijk bijna zijn eerste nederlaag Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Essche Boys verzuimt in eigen huis te winnen Sport 8 uur geleden
Afbeelding
RKSV Boxtel verliest in slotminuut Algemeen 10 uur geleden
Logo
Afbeelding
Bloederige grappen Ploegers blijken schot in de roos (foto's) Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Reis Achterhoek betaalt zich niet uit voor Ducks Sport 10 uur geleden