Zes van de elf voertuigen die zondag op maandag zijn beschadigd bij Hoogheem, stonden langs de stoep tussen kinderdagverblijf Domino van HumanKind en moskee Al Fath. Ook elders op Hoogheem waren de daders actief.
Zes van de elf voertuigen die zondag op maandag zijn beschadigd bij Hoogheem, stonden langs de stoep tussen kinderdagverblijf Domino van HumanKind en moskee Al Fath. Ook elders op Hoogheem waren de daders actief. Foto: Pål Jansen.

Elf autobezitters blijken getroffen door vernielzucht op Hoogheem

Algemeen

In totaal elf auto’s die geparkeerd stonden bij de Hoogheem-flats zijn zondag op maandag beschadigd door vandalen. Zo laat een woordvoerder vandaag weten na vragen van deze redactie. Van de daders is nog geen spoor te bekennen. 

De politie roept getuigen op zich te melden en heeft de vernielzucht in onderzoek. Er is onder meer navraag gedaan in de buurt en er zijn camerabeelden gecheckt. Tot op heden zijn er nog geen verdachten gevonden. 

Zes van de elf getroffen auto’s stonden langs de stoep tussen kinderdagverblijf Domino van Humankind en moskee Al Fath. De bezitters daarvan kwamen maandagochtend voor de onaangename verrassing te staan dat er schade was aan hun voertuig.  

De agenten hebben maandagochtend inwoners te woord gestaan en informatie proberen op te halen. Ondanks het buurtonderzoek en het checken van camerabeelden, is er nog geen spoor van de dader(s)...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Waggelrevue in Comsche Hoeve: tweemaal uitverkocht huis Algemeen 5 uur geleden
Logo
Afbeelding
Leerlingen Molenwijkschool maken dichtbundel over geloven (foto's) Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Prima prestaties handboogschutters L'Union Boxtel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
ODC bezorgt Nieuwkuijk bijna zijn eerste nederlaag Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Essche Boys verzuimt in eigen huis te winnen Sport 9 uur geleden
Afbeelding
RKSV Boxtel verliest in slotminuut Algemeen 10 uur geleden
Logo
Afbeelding
Bloederige grappen Ploegers blijken schot in de roos (foto's) Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Reis Achterhoek betaalt zich niet uit voor Ducks Sport 11 uur geleden