Afbeelding

Tafeltennissers Horntreffers pakken BRTC-titel

Algemeen

In de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) werd maandagavond de voorlaatste speeldag van de najaarscompetitie gespeeld. Daarin stelde De Horntreffers het kampioenschap veilig dankzij een grote overwinning. Het team won met 9-1 van De Dommel/Taverbo. De Horntreffers zijn op de laatste speeldag vrij en concurrent Taverbo 1, die wel nog een wedstrijd moet spelen, is op elf punten achterstand gezet. Daardoor ontstond een onoverbrugbare achterstand.

In de wedstrijd van De Horntreffers tegen De Dommel/Taverbo moest alleen Hans van Weert in de laatste partij een punt afstaan aan Raymond de Boer. Wim van Aarle en Ad van Weert bleven beide ongeslagen en Ad van Lier en Ad de Man kwamen voor De Dommel/Taverbo niet tot scoren. 

RUIME ZEGE NODIG

Taverbo 1 wist dat het alleen bij een heel ruime overwinning op Rotsvast nog kans had op de titel. Zover kwam het niet. Bij een tussenstand van 2-2 waren de kansen al voorbij. Wel stelde Taverbo 1 de tweede plaats veilig omdat Hans Fonken zijn drie partijen won en Joop van Eijk en Ad Brekelmans ieder twee punten bij lieten schrijven. Voor Rotsvast wist alleen Geerta Pluut twee punten in het enkelspel te scoren en samen met Dinie van den Nieuwenhuizen ook het dubbelspel te winnen. Claudia Donders was in enkele partijen dicht bij de overwinning maar zij bleef zonder winst voor Rotsvast. Eindstand 7-3 in het voordeel van Taverbo 1.

Standenlijst: Horntreffers 80-55; Taverbo 1 70-44; TavDonderslag 70-29; Rotsvast 70-28; Dommel/Taverbo 70-24.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 7 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 9 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 11 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 12 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 13 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 15 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 27 mrt, 17:00
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 27 mrt, 15:30