Afbeelding
Foto: Ruud van Nooijen

Veteranendag Boxtel gaat toch door

Algemeen

Waar de strenge coronaregels het bestuur eerder nog dwongen om de Boxtelse veteranendag te annuleren, gaat deze nu toch nog door. De versoepelingen zorgen ervoor dat lokale oud-strijders zaterdag 13 november alsnog bij elkaar kunnen komen in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat.

De veteranen worden in de ochtend tussen 09.30 en 10.00 uur ontvangen met koffie en gebak. Hoewel er nog geen definitief programma is, zijn er in elk geval al toespraken van voorzitter Theo Raaijmakers van de stichting Veteranen Boxtel en burgemeester Ronald van Meygaarden. Daarnaast wordt er een moment stilgestaan om gevallen kameraden te herdenken, wordt de befaamde Blauwe Hap geserveerd en is er voldoende gelegenheid om bij te praten. Voor iedere oudgediende is er bovendien een presentje. De bijeenkomst duurt tot 15.00 uur. 

QR-CODE

De huidige coronamaatregelen vereisen wel een QR-code om toegang te krijgen tot De Rots. De organisatie vraagt dan ook alle genodigden hier tijdig voor te zorgen. Meer informatie is te vinden in de uitnodigingsbrief die eind oktober wordt verstuurd of kijk op www.veteranenboxtel.nl.

OP DE FOTO: De laatste veteranendag was in 2019, toen corona nog niet bekend was. Na twee jaar is het weer mogelijk een nieuwe bijeenkomst te organiseren. (Foto: Ruud van Nooijen).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Magisch rondje varen in het donker tijdens Boxtel by Night Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Scouting Boxtel werft bestuursleden Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Heikant in Esch krijgt een nieuwe asfaltdeklaag Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Zoektocht naar oude filmbeelden Ave Maria Algemeen 10 uur geleden
Logo
Afbeelding
Liempdse maakt podcast uit liefde voor amateurtoneel Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
La Dolce Vita in Bruisend Centrum Boxtel Algemeen 13 aug, 18:52
Afbeelding
Gidsen gaan nog twee keer extra op pad Algemeen 13 aug, 16:00
Afbeelding
Publiek welkom bij Fruitdag Groot Duijfhuis Algemeen 13 aug, 14:53