In een bestelbusje op de Mijlstraat heeft de politie maandagmiddag een lading vaten met onbekende vloeistoffen aangetroffen. De bestuurder is aangehouden.
In een bestelbusje op de Mijlstraat heeft de politie maandagmiddag een lading vaten met onbekende vloeistoffen aangetroffen. De bestuurder is aangehouden. Foto: Sander van Gils

Politie onderzoekt vaten en houdt bestuurder aan

Algemeen

UPDATE - In het bestelbusje van een medisch bedrijf heeft de politie vanmiddag een lading vaten met onbekende vloeistoffen aangetroffen. Het voertuig stond op de Mijlstraat in de bebouwde kom van Lennisheuvel. De inhoud van de vaten wordt onderzocht, de bestuurder is aangehouden. Het gaat om een 46-jarige man, maar zijn woonplaats is onbekend, aldus een politiewoordvoerster.

Eerder vandaag kreeg de politie een melding van een vreemde geur die rondwaarde op bedrijventerrein Ladonk. Het busje viel op nadat de brandweer de oorzaak van de lucht probeerde te achterhalen. Echter, of dit direct verband houdt met elkaar, wordt nog onderzocht. Van een lekkage is in ieder geval geen sprake. De zogeheten Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen deed ter plaatse onderzoek, de uitslag daarvan is nog niet bekend.

De Mijlstraat werd voor lange tijd afgesloten. Momenteel waakt de politie over de tonnen totdat een gespecialiseerd bedrijf deze komt afvoeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Het Podiumbeest: laatste show Van de Veerdonk in De Serenade Algemeen 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
Boxtel geniet van Dommeltheater Algemeen 15 uur geleden
Logo
Afbeelding
‘Fijn je buren beter te leren kennen’ Algemeen 16 uur geleden
Logo
Afbeelding
Leerlingen JRL mogen weer op expeditie naar Bolivia Algemeen 18 uur geleden
Logo
Afbeelding
Halloweentocht heeft engerds nodig Algemeen 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Ondernemers Croonpassage brengen leven in de brouwerij Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Muziek in kunstcafé Coupé Cultuur 22 uur geleden
Afbeelding
Dinoplaatjes sparen bij supermarkt Plus Algemeen 24 sep, 16:21