Geconcentreerd bestuderen deze deelnemers aan De Bokselse Kwis van 2019 op de laptop vragen. (Foto: Peter de Koning).
Geconcentreerd bestuderen deze deelnemers aan De Bokselse Kwis van 2019 op de laptop vragen. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Bokselse Kwis gaat door

Algemeen

De zevende editie van De Bokselse Kwis gaat door. Zaterdag 6 november staat de populaire dorpsquiz na een noodgedwongen coronapauze in 2020 weer op de Boxtelse evenementenkalender. Organisatoren Patricia van Amelsvoort, Saskia Maltha en Marc Cleutjens rekenen op deelname van tientallen quizteams. De inschrijving voor De Bokselse Kwis sluit vrijdag 1 oktober 2021.

De quiz is zo ingericht dat vragen en opdrachten die buitenshuis gehouden worden een coronaveilig karakter hebben. Alle ludieke doe-opdrachten en geheimzinnige missies die De Bokselse Kwis zo populair maken, worden volgens de op 6 november geldende coronamaatregelen opgezet of - indien nodig - aangepast.

 LOKALE GOEDE DOELEN

Ook in 2021 spelen alle teams die meedoen aan De Bokselse Kwis voor een lokaal goed doel. Inschrijfgeld en sponsorbijdragen komen geheel ten goede aan clubs, verenigingen, stichtingen en sociaal-maatschappelijke instellingen die zich in de gemeente Boxtel inzetten voor een ander.

Dit jaar is natuurlijk ook gekozen voor een overkoepelend doel: de speelgoedinzameling van lokaalondernemer Natasja Willems van Natasja Fashion. Teams die zelf geen doel aanwijzen, spelen automatisch voor dit initiatief waarbij goed gebruikt speelgoed wordt ingezameld en gedoneerd aan gezinnen met een kleine beurs.

Inschrijven voor De Bokselse Kwis kan tot en met vrijdag 1 oktober 2021 uitsluitend via de website www.debokselsekwis.nl. Deelname kost 30 euro per team. Vermeld bij de inschrijving de naam van de teamcaptain, het adres van het hoofdkwartier en het lokale doel waarvoor gespeeld wordt. De zevende editie van de dorpsquiz start zaterdag 6 november om klokslag 18.00 uur en eindigt om 23.00 uur.

Lees binnenkort meer hierover in Ons BC en volgende week in Brabants Centrum.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Jeugddrumband De Jordaantjes stak zich bij het twintigjarig bestaan in het nieuw en poseerde op de trappen van het toenmalige waterschapsgebouw aan het Molenpad.
25.000e foto uit BC-archief online; Beeldbank telt nu ruim 60.000 opnamen Historie 48 minuten geleden
Logo
De fatbike oogt brommerachtig. Trappen is niet of nauwelijks nodig en de tweewielers kunnen een behoorlijke snelheid bereiken.
Verkeersexamen zonder fatbikes geen probleem in Boxtel Jeugd 2 uur geleden
Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 19 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 20 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur gisteren
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 19 apr, 08:00
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 19 apr, 07:00
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29