Lian Swinkels uit Esch won vorig jaar tijdens 'Wees Loyaal, Koop Lokaal en Win' een elektrische fiets. Samen met haar man Paul nam ze begin juli haar rijwiel in ontvangst uit handen van Evert Lans van Elan Bike Support aan de Markt in Boxtel.
Lian Swinkels uit Esch won vorig jaar tijdens 'Wees Loyaal, Koop Lokaal en Win' een elektrische fiets. Samen met haar man Paul nam ze begin juli haar rijwiel in ontvangst uit handen van Evert Lans van Elan Bike Support aan de Markt in Boxtel. Foto: Albert Stolwijk

Klantenactie ‘Wees Loyaal, Koop Lokaal en Win’ weer van start

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Boxtel Oost (c) Selissenwal (c) Nieuws (c)

‘Wees Loyaal, Koop Lokaal en Win’. Onder die titel slaan Beleef Boxtel, Centrummanagement Boxtel en stichting Brabants Centrum voor het tweede jaar op rij de handen ineen om lokale ondernemers te steunen. Vanaf vrijdag 14 mei maakt iedereen die boodschappen doet of spullen aanschaft in het eigen dorp kans op veel mooie prijzen.

Met deze shop & win-actie willen de drie organisaties inwoners verleiden om toch vooral in het eigen dorp inkopen te doen. Vier weken lang krijgen klanten bij deelnemende winkeliers vouchers bij hun aankopen. De ondernemers bepalen hiervoor zelf de voorwaarden. De vouchers bevatten een code. Door deze in te vullen op de website www.beleefboxtel.nl zien mensen direct of ze een van de ruim 350 prijzen hebben gewonnen.

Wie kans wil maken op een van de zeven hoofdprijzen dient op de site ook zijn of haar persoonsgegevens achter te laten. Deze worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden, maar enkel om de prijs uit te kunnen reiken aan het einde van de actieperiode. Het pakket van hoofdprijzen bestaat uit een steelstofzuiger en een koelvriescombinatie (geleverd door Van Doornmalen Elektro), een thuisoptreden door zanger Jordy van den Boer, een tuinbank (Tuincentrum Boxtel), twee smart watches (Ring & Go) en een elektrische fiets (Elan Bike Support).

PURE NOODZAAK

Luc Broos, voorzitter van Centrummanagement Boxtel en mede-initiatiefnemer van de shop & win-actie onderstreept nog eens het belang van het lokaal inkopen doen. ,,We zien al jarenlang een trend om meer online aan te schaffen, wat nog eens versterkt is door corona. Met name de grote ketens profiteren hiervan. Daarnaast blijven uiteraard steden als ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven trekken. Nu daar shoppen ook weer mogelijk, is betekent dit extra concurrentie voor ons. Met een aantrekkelijk winkelaanbod en acties zoals deze kunnen we de consument overhalen in Boxtel te blijven winkelen. Als we niets doen verliezen we steeds meer consumenten en staan we dadelijk met lege handen. Acties als shop & win en Wees Loyaal, Koop Lokaal zijn dan ook pure noodzaak,.”

De actie ‘Wees Loyaal, Koop Lokaal en Win’ start daags na Hemelvaart en loopt tot en met zaterdag 12 juni. Vervolgens is het nog een week mogelijk om vouchers te activeren op de website.

Foto: Lian Swinkels uit Esch won vorig jaar tijdens ‘Wees Loyaal, Koop Lokaal en Win’ een elektrische fiets. Samen met haar man Paul nam ze begin juli haar rijwiel in ontvangst uit handen van Evert Lans van Elan Bike Support. (Foto: Albert Stolwijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 8 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 9 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 10 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 11 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 12 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 12 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 14 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 16 uur geleden