SAMSUNG
SAMSUNG

Ook Boxtelaar (19) aangehouden voor avondklokrellen

Algemeen Nieuws (c)

De politie heeft vanochtend een negentienjarige Boxtelaar gearresteerd in zijn woning vanwege betrokkenheid tijdens de avondklokrellen in ‘s-Hertogenbosch. Dat laat de politie weten middels een persverklaring. 

De Boxtelaar wordt verdacht van openlijke geweldpleging en diefstal uit de Primera in de binnenstad. Tijdens de rellen op 25 januari werd een aantal winkels met geweld geplunderd, zo ook de plaatselijke locatie van de landelijke winkelketen. De verdachte was al aangehouden en beboet voor het overtreden van de avondklok tijdens de ongeregeldheden in de Brabantse hoofdstad. Volgens de politie blijkt uit camerabeelden dat de negentienjarige onder meer goederen heeft gestolen uit de plaatselijke Primera.

Tijdens de aanhouding vanochtend is er beslag gelegd op de spullen van de Boxtelaar. ,,Zo kan geleden schade zoveel mogelijk verhaald worden”, brengt de politie via haar website naar buiten. Er zijn ook auto’s van de verdachte in beslag genomen. Deze week wordt de persoon voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

De politie onderzoekt op grote schaal de rellen in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, waarbij de hulpdienst over veel beelden beschikt, veelal afkomstig van burgers zelf. De politie roept daders op zich te melden en vraagt meer getuigen die video’s hebben gemaakt om hun beelden te delen met de arm der wet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten.
Cast en crew Bloedverwanten overstelpt met complimenten Cultuur 14 uur geleden
Koningsdag in Gemonde. Een feest voor jong en oud(er). De jeugd komt 's ochtends aan bod, daarna zijn de voetbalvelden het domein van deelnemers aan het zes-tegen-zestoernooi van Irene. Op vrijdag 26 april vieren jongeren feest met DJ's uit eigen dorp.
Gemondenaren vieren koningsdag op voetbalveld Verenigingen 16 uur geleden
Logo
What's Up Rosemary en Emmanuel.
What's Up, Rosemary & Emmanuel? Jeugd 18 uur geleden
Afbeelding
Beginnerscursus bridge bij club in Gemonde Verenigingen 19 uur geleden
Logo
Grote drukte op de open dag van WSD. Belangstellenden stromen naar binnen om het pand te bekijken.
In pand van WSD kon je over de koppen lopen Zakelijk 22 uur geleden
Logo
Boxtels Sjoelkampioenschap.
Op termijn in alle dorpen kampioenschap sjoelen Sport 23 uur geleden
Logo
ODC juicht. Het vaandelteam is kampioen van de vierde klasse D.
ODC is kampioen! Sport 21 apr, 16:41
Afbeelding
Zonnestraaltje Opinie 21 apr, 16:09