Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens, 2017

Chauffeur PostNL hield poststukken voor Esschenaren achter

Algemeen Esch (c) Nieuws (c)

Rouwkaarten en afspraakkaarten werden sinds half november niet of niet op tijd bezorgd in Esch. Enkele inwoners klaagden al eerder over niet ontvangen poststukken, maar na een oproep binnen de Facebookgroep Prikbord Esch bleek dat er veel meer mensen waren met hetzelfde probleem. De oorzaak bleek een chauffeur van PostNL; de man is ontslagen.

,,Ik zag vandaag een brief die ging over vanmorgen. Ben dus niet geweest op die afspraak”, reageert Daphne van de Zande op de vraag wie er nog meer problemen had met de postbezorging. Ook Jos van Bragt geeft aan veel te missen in zijn brievenbus, waaronder een rouwkaart en enkele kerstkaarten.

Maar het grootste gemis was een brief van de gemeente Haaren met betrekking over het aanpassen van de kliko’s. Omdat veel inwoners deze informatie niet hadden ontvangen, stonden er ook niet veel afvalcontainers aan straat. Medewerkers van de gemeente hebben de brieven vorige week zelf alsnog rondgebracht. Deze week werden de gemiste kliko’s omgewisseld.

ONTSLAGEN

PostNL geeft aan de situatie te betreuren. ,,Helaas is er een chauffeur geweest die zijn werk niet goed heeft uitgevoerd en stukken achterhield. We hebben daarom afscheid van hem genomen”, geeft een woordvoerder van het postbedrijf aan.

Inmiddels staat er een vacature uit voor een nieuwe postbezorger in Esch. Een woordvoerder van PostNL geeft aan dat alle post die niet is bezorgd, deze week alsnog bij iedereen in de bus komt. ,,Met excuses voor de vertragingen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 1 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 2 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 16 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 18 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 19 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 20 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 22 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur gisteren