Café Le Temps Perdu komt met online tv-show

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Ondernemen & Werken (c) Nieuws (c)

Om de stilte in deze coronatijd een beetje te doorbreken houdt het team van eetcafé Le Temps Perdu morgen, vrijdag 20 november een online tv-show. Vier Boxtelse presentatoren brengen dan een avondvullend programma met verschillende spelletjes.

Dit concept werd eerder al in Haaren succesvol uitgerold door dezelfde organisatie als de online bingo. Dit keer is de deelname echter een stuk interactiever. Zo is er een speciale app gemaakt waarmee deelnemers aan de spelletjes mee kunnen doen. Voor de mensen die wat minder handig zijn met een smartphone of tablet is er een spelkaart.

De kaart en toegang tot de app kosten veertien euro. Daarbij maakt iedereen kans op verschillende prijzen zoals een ballonvaart voor twee personen, een parachutesprong, een fiets, gourmetstellen, boodschappenpakketten en ga zo maar door. Uitbater Claire Wijnstok van Le Temps Perdu is blij dat na de bingoavond in mei ondernemers ook nu weer mee willen doen. ,,Het is op dit moment toch zo’n beetje de hoogste vorm van vermaak die we kunnen bieden”, laat ze weten.

MELOENENJACHT

De tv-show staat bol van de spelletjes, zoals verschillende quizzen, ook weer tweetal bingomomenten en de Meloenenjacht. ,,Wat dat precies in gaat houden, ziet iedereen morgen”, geeft Wijnstok mysterieus aan. De spelers kunnen in elk geval met elkaar op afstand de strijd aangaan om een van de vele prijzen in de wacht te slepen.

De presentatie is dit keer in handen van de uitbater zelf, samen met haar compagnon Tom Kurstjens, Frederique van der Meijden en Jan Pennings. Een deel van de opbrengst gaat naar stichting Met Je Hart.

De grote online tv-show is vrijdag vanaf 20.00 uur live te volgen via de website www.youtube.com/degroteonlinetvshow.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 1 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 2 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 16 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 18 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 19 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 20 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 22 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur gisteren