De lift aan de Ladonkzijde van het NS-Station is opnieuw defect. Ondanks dat de problemen met een vervangen onderdeel opgelost zouden moeten zijn...
De lift aan de Ladonkzijde van het NS-Station is opnieuw defect. Ondanks dat de problemen met een vervangen onderdeel opgelost zouden moeten zijn... Foto: NS.

NS-lift Ladonkzijde tóch weer stuk

Algemeen Centrum-Breukelen Verkeer & Infrastructuur

De problemen met de liften bij het NS-station zouden opgelost zijn, volgens een woordvoerder van de spoorwegen. Dat was gisteren in de krant en op de website van Brabants Centrum te lezen. Maar de cabine aan Ladonk-zijde weigert sinds twee dagen tóch op en neer te gaan.

Een lezer van Brabants Centrum meldde gisteren dat de lift aan Ladonk-zijde al twee dagen defect was, ondanks de woorden van de NS-woordvoerder. Zij meldde dinsdag dat naar verwachting het probleem nu was opgelost door het vervangen van een onderdeel. Dat blijkt toch anders te zijn.

Er gaat zo snel mogelijk een monteur naar de lift toe, meldt de woordvoerder. Zo mogelijk vandaag nog. Daarnaast benadrukt de zegsvrouw dat mensen die afhankelijk zijn van de lift, kunnen aangeven dat deze defect is. Het telefoonnummer waarnaar gebeld kan worden, is te lezen op een sticker bij de liftdeur. ,,Wij hebben natuurlijk niet constant op elk station medewerkers rondlopen. Daarom is het noodzakelijk dat mensen een defect melden. Want hoe sneller we het weten, hoe sneller we het probleem kunnen oplossen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Blik op het Concordiapark. Goed te zien zijn de verschillende wegen die in vroegere tijden diverse buurtschappen met elkaar verbonden.
Liempde: goed bewaard, maar toch springlevend MuBo 10 jaar 37 minuten geleden
Twee van de vijf Kleuskes bij hun boerderij aan de Oude Dijk in Liempde. In de jaren zeventig en tachtig overleden de boers en zussen Van der Velden.
De Kleuskes opent de deuren MuBo 10 jaar 1 uur geleden
Enthousiast begonnen zo'n beetje alle basisschoolleerlingen van Boxtel aan de Koningsspelen in sportpark Munsel. Daar waren na de gezamenlijke opening verschillende sporten en spellen.
Koningsspelen afgelast Jeugd 3 uur geleden
Logo
Aardrijkskundeleraar Roel Smelt in gesprek met Ina van der Wekken, oud-docent klassieke talen.
JRL rolt groene loper uit voor reünie bij 75e verjaardag Algemeen 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 21 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu gisteren
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 17 apr, 10:00
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 17 apr, 10:00