Afbeelding

Kees van Beijnum te gast op Boek&Bal Boxtel

Algemeen

Het programma van Boek&Bal dat morgen, zaterdag 25 maart vanaf 20.00 uur wordt gehouden in Podium Boxtel aan de Burgakker is gewijzigd. Simone van der Vlugt zal wegens omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn. In haar plaats schuift auteur Kees van Beijnum aan. Hij zal vertellen over zijn boeken en het schrijverschap.

Kees van Beijnum (1954) bracht het grootste deel van zijn jeugd door in de cafés en hotels van zijn familie op de Amsterdamse Zeedijk. Hij publiceerde dit voorjaar het boek 'Het mooie seizoen'. Zijn semi-autobiografische roman 'Dichter op de Zeedijk' werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs.

Zijn boek 'De oesters van Nam Kee' was een succes met liefst 135.000 verkochte exemplaren, evenals de gelijknamige verfilming met hoofdrollen van Katja Schuurman en Egbert Jan Weber. In 2014 verscheen zijn tiende roman 'De offers'. NRC Handelsblad gaf het boek vier sterren: ,,Personages om in je hart te sluiten. Een boek dat onmiddellijk ontzag inboezemt."

Een kaartje voor Boek&Bal kost 12,50 en is verkrijgbaar bij Bruna, Readshop, Hebbes, Marimba en supermarkt Jumbo in Boxtel en bij drogist Bewust Beter in Liempde. Bekijk het volledige programma op www.facebook.com/boekenbalboxtel. (Foto: Amaury Miller).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 8 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 10 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 12 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 13 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 14 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 16 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 27 mrt, 17:00
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 27 mrt, 15:30